Four Seasons Resort Seychelles at Desroches Island

 

Desroches er en nydelig korall øy som hører til Amirantes atoll og hvor du virkelig får oppleve paradis. Her finner du Four Seasons Resort, bare 40 minutter med fly fra Seychellenes hovedøy Mahé. Med 14 km vakre strender, kritthvit sand og turkisblått hav er dette så absolutt stedet for romantikk, bryllupsreise, opplevelser og velstand.

Four Seasons Resort Seychelles at Desroches Island tilbyr flere kategorier villaer og suiter, som alle ligger mindre enn 25 meter fra stranden. Du kan velge mellom Beach Bungalows, Coral Beach Villa, Desroches Suite, 2-Bedroom Villa, 3-Bedroom Residence Villa, 4-Bedroom Residence Villa, 5-Bedroom Residence Villa, 3-Bedroom Presidential Villa og 7-Bedroom Presidential Villa.

Alle rommene har blitt renovert og er smakfullt innredet i rustikk-chic stil. Hotellet har brukt lokale materialer og lot seg inspirere av øyas frodige natur. Alle enhetene har privat terrasse, plunge pool, lounge område, flatskjerm TV, minibar, safe, bad med dusj & badekar, hårtørrer og utendørsdusj. Det er gratis WiFi på rommene og i felles områder på hotell.

Restauranten Claudine serverer internasjonale retter med inspirasjon fra Middelhavet, mens The Lighthouse tilbereder nydelige fiske-  og skalldyrretter. Det er også to barer og en Deli.
På forespørsel kan hotellet arrangere en privat middag servert i villaen eller suiten.

Fasilitetene på Four Seasons Resort Seychelles at Desroches Island består av svømmebasseng, treningssenter, tennisbane, Spa og yoga paviljong. Det er også mulig å få spa–behandling i din egen villa.
Familievennlig hotell på Seychellene: For familiens minste er det egen barneklubb. Klubben holder til utendørs og byr på mange spennende aktiviteter. Det arrangeres turer rundt om på øya hvor de blant annet leter etter skilpadder. Stort lekeområde med lekestativer. Dette er en av de beste barneklubbene på Seychellene.

Desroches er omringet av vakre strender og livet under havoverflaten frister med stort mangfold og fargerike fisker. Dermed passer øya utmerket for snorkling og dykking. Det er hele 14 ulike dykkesteder og naturen er nærmest uberørt.
Lån av sykkel er inkludert i prisen når man bor i villa med to soverom eller mer, og øya passer perfekt for sykkelturer i vakre omgivelser. Det er lett å sykle rundt.
Det arrangeres båtturer, dyphavsfiske og fluefiske.

Desroches er også det perfekte sted for en romantisk bryllupsreise. Eller kanskje ønsker dere å si ja til hverandre her? De idylliske omgivelser setter den perfekte rammen rundt seremonien.  Brudeparet kan enten ha en intim seremoni for to eller man kan leie en villa for alle gjestene og ha vielsen og festen der etterpå.

Vår mening: Desroches er det perfekte hide-away for par og familier som ønsker å slappe av i vakre omgivelser og nyte hverdagen fullt ut på en av Seychellene vakre øyer. Her blir man tatt godt vare på, og det er service av ypperste klasse.