Frégate Island

Frégate Island


Frégate Island Private kombinerer luksus og økologi på en ypperlig måte. De jobber under konseptet, ”vi tar vare på naturen og naturen tar vare på oss”. Frégate Island ønsker å sette en ny standard i å integrere luksusturisme og natur, og de har blitt et ledende eksempel på hvordan etablere en balansert samhandling mellom menneske og natur.
De har syv strender hvor noen av dem er kåret til de vakreste i verden. De har cirka 100 store skilpadder på øya som legger egg mellom oktober og desember.
De tillater ikke dagsbesøk, så det er kun gjester og noen lokale innbyggere som er på øya.
Frégate er en granittøy på to kvadratkilometer. Det tar 15 minutter å fly med helikopter til Frégate fra Mahé. Det er også mulig å ta båt (1 1/2 time), dersom sjøforholdene tillater det.
Frégate består av 16 private villaer og en presidential villa. Alle villaene har bad med utendørs dusj, eget basseng, jacuzzi, en stor terrasse hvor man kan få servert måltider, telefon, WIFI, TV, DVD/CD-spiller, air condition, hårtørrer, safe, minibar, vannkoker. De har også butler service.

Hotellet har tre spisemuligheter for sine gjester:

Frégate House tilbyr en gourmet meny med kokkens daglig utvalg av lokale produkter, hvor man kan spise i restauranten eller på den nedre terrassen.

Plantation House er et musem på dagen, og på kvelden forvandles det til en romantisk restaurant som serverer kreolsk mat og lokale spesialiteter. Denne historiske bygningen fremkaller arven fra øya og er et herlig sted for å spise utendørs.

Valgfritt spisested – alle gjester på øya kan spise hvor de selv ønsker det. Middag i the Tree House med fuglesang i bakgrunnen, grilling på stranden eller ved båtklubben, romantisk middag med stearinlys i villaen eller et annet favorittsted.

De har også en vinkjeller som kan sammenlignes med de mest berømte restauranter i verden, med et utvalg av over 300 viner, inkludert noen av de mest etterspurte viner fra hele verden. De har vinsmakinger her, og også mulighet til å ha middag for maksimum 10 personer.

The Pirate’s Bar har utsikt mot Anse Bambous og de tilbyr snacks og drinker til lunsj- og middagstider.

Når man bor her har man all inclusive som gjelder for alle restaurantene og som inkluderer mye, utenom eksklusive drikkevarer.

The Rock Spa ligger flott til på toppen av en klippe med panoramautsikt mot havet. De omfavner de tradisjonelle elementene jord, luft, ild og vann. De bruker kun lokale og naturlige produkter, noe som gjør dette til en autentisk lokal opplevelse.

Hotellet har to felles svømmebasseng, et treningssenter og en tennisbane. Det er sykler og elektrisk bil til egen disposisjon for å utforske øya.

De tilbyr dykking og big game fishing mot ekstra betaling.

Vår mening: Hvis du ønsker en total følelse av luksus samtidig som du er omringet av vakker natur så er dette drømmestedet. Dette er en økologisk drevet øy, med meget høy standard på overnatting, mat, spa og aktiviteter.