Hotel le Repaire

Dette lille boutique hotellet ligger rett på stranden og naturlig nok er det strandliv som er den mest populære aktiviteten. Det indiske hav venter på deg, bare noen meter fra rommet.

Hotel Le Repaire er autentisk og sjarmerende, hvor personalet ivaretar deg og får deg til å føle deg velkommen. Hotellet har 18 rom, fordelt på standard rom og superior rom. Superiorrommene har havutsikt. Alle rommene er lyse og forfriskende og har balkong/terrasse, aircondition, takvifte, hårføner, te/kaffekoker, safe, minibar, satellitt-TV, telefon og gratis WiFi.

Fasiliteter inkluderer to små utendørssvømmebassenger og en restaurant med utsikt mot havet.
Måltidene serveres i restauranten, hvor den italienske kokken og hans team bruker lokale råvarer når de tilbereder sine italienske delikatesser - med en lokal vri fra Seychellene rørt inn.

La Digue er den tredje største øya i Seychellene, og den øya med mest avslappende livsstil. Tilbring dagene på stranden, rett ut under solens varme stråler, bare avbrutt av en avkjølende dukkert i det turkisblå havet.

Hotellet ligger i gangavstand til sentrum av La Passe, med sine butikker, restauranter og havnen.

Ønsker du å utforske øya nærmere, er sykkel fremkomstmiddel nummer én, og her trenger du ikke bekymre deg for trafikkproblemer. Det ligger et sykkelutleie rundt 700 meter fra hotellet.
Hotellets personale er behjelpelige med å arrangere utflukter til andre øyer i nærheten, som Ile Aux Coco, Grande Soeur, Curieuse, Aride eller Cousin. Fiske og dykking kan også arrangeres.

Vår mening: Et sjarmerende lite hotell, med fin beliggenhet ved sjøen og i gangavstand til sentrum.