Hotel Patatran Village

Ett av våre favoritthotel på La Digue!

Fornøyelig og romantisk lite sted med utsikt som kan ta pusten fra deg. Krystallklart vann og krithvit strand danner en perfekt kulisse. En lett bris kiler en solvarm kropp og sjelen finner ro når solen takker seg for seg.

Hotel Patatran Vilalge ønsker hver gjest velkommen med fortryllende interiør og rom som utspringer i den varme atmosfæren i et ekte paradis.

Hotellet ligger ved en vakker strand, kun 20 minutters gange fra sentrumet La Passe.

Patatran består av 22 rom, fordelt i kategoriene standard, superior, familierom, deluxe, juniorsuite og bryllupssuite. Alle rommene har aircondition, bad med dusj og toalett, telefon, minibar, TV og hårføner. Superior rom og oppover har havutsikt.

Fasilitetene inkluderer utendørssvømmebasseng, to restauranter, bar, hage, tv - stue, kontorsenter, suvenir/gavebutikk, kveldsunderholdning, grillutstyr, barnepass og tilgang til internett (mot tillegg).

Hovedrestauranten og Pirate bar er å finne i hovedbygningen og byr på panoramautsikt over havet. Når ettermiddagen trer over til kveld og solen forsvinner, kan du finne veien til Restaurant Tarosa for en eksotisk drink og se solnedgangen farge Det indiske hav rødt. Bedre enn dette kan ikke ferien bli!

Det krystallklare vannet innbyr til å ta en titt under havoverflaten, og snorkelutstyr er inkludert under oppholdet. Ønsker du å utforske øya litt nærmere kan du leie sykkel i resepsjonen og tråkke rundt på sjarmerende La Digue.

Det er også muligheter for å bli med utflukter. Kanskje frister det med en båttur til Coco Island eller Marianne Island? Du kan også ta utfordringen om å trekke i land noen av havets større innbyggere ved å bli med på dyphavsfiske. For deg som vil ha enda mer strand og sand mellom tærne, anbefales det å utforske noen av strendene som La Digue er verdenskjent for.

Romantikken får lett overhånd når du befinner deg på Patatran og La Digue. Store granittsteiner som ligger som kjemper i det turkisblå havet ved Anse Patate, vinden blåser slørlett inn over stranden og det rasler litt i palmetrærne. Solen skinner fra den knallblå himmelen og romantikken bruser i blodet. Settingen er perfekt for et bryllup, og dere kan si ja til hverandre i denne magiske settingen. 

Vår mening: Hotellet er hjemmekoselig, sjarmerende og med en innbydende strand. Her blomstrer trivselen og romantikken. Patatran er et enkelt, men komfortabelt hotell, hvor betjeningen gir deg oppmerksomhet og yter service. Passer for både par og familier. 

Bølgene på stranden kan være store i mai - oktober.