La Digue Island Lodge

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

Øya La Digue er vakre strender, blått hav og svaiende palmer. Her ligger også La Digue Island Lodge, hvor de kreolske boenhetene består av blant annet trehytter med skråtak og utsikt over Det Indiske Hav eller den tropiske hagen. Alle rommene har balkong eller terrasse vendt mot den hvite sandstranden. Totalt tilbyr La Digue Island Resort 73 hytter/lodger. La Digue ligger 500 meter fra ferjeleiet og turen til hotellet gjøres i vogn med okse foran (hvis man ønsker det).

På området er det også basseng med bassengbar og solterrasse med utsikt over havet. Det er fire restauranter på området. Frokosten serveres i hovedrestauranten, som har sandgulv. På menyen står kreolske retter og sjømat. Bassengrestauranten tilbyr snacks, og serverer cocktails. For de som ønsker en utflukt eller piknik på stranden, kan det også ordnes matpakker.

Aktiviteter: Snorkle, fiske og sykkelutleie. La Digue Island Lodge har eget dykkesenter og SPA på stranden. Mindre enn tre kilometer unna er Nid Aigle åsen, som gir panoramautsikt over La Digue og øyene rundt, perfekt for en sykkeltur.
Det kan også arrangeres båtturer og hotellet er behjelpelig med informasjon om turstier på øya. 

Dobbeltrom standard, Petite Village

35 m²
Barn er ikke tillatt på disse rommene.
Dette store rommet ligger i en stille del av hagen og hver enhet har sin egen terrasse. Fin uteplass med hageutsikt.
Fasiliteter: klimaanlegg, satellitt – TV, minibar, toalett, bad med badekar eller dusj, bidé, hårføner og kaffe /tekoker.
Mulighet for halvpensjon hvor måltidene inntas på La Digue Island Lodge.

A Frame Chalet med hage eller havutsikt
55 m²
Maks to voksne og to barn under tolv år.
Du kan velge beliggenhet på chaleten, enten med uforstyrret havutsikt bare noen meter fra stranden eller utsikt til hagen, og passer perfekt for par eller en familie på fire.
Denne ekstra store trehytten har skråtak og hems
Fasiliteter: Klimaanlegg, satellitt – TV, safe, minibar, bad med badekar eller dusj, bidé, hårføner, vannkoker og kaffe/tekoker.

Beach House
Det er fire rom i første etasje og fem rom i andre etasje. Fire av rommene har et ekstra soverom, noe som gjør at det passer perfekt for familier.

Dobbeltrom, Beach House
55 m²
Maks to voksne.
Disse rommene ligger i 1.etasje og har terrasse med utsikt over sjøen.
Fasiliteter: Klimaanlegg, satellitt TV, safe, minibar, toalett, bad med badekar eller dusj, hårføner, vannkoker og kaffe/tekoker.

Familierom, Beach House
Maks 2 voksne og 2 barn på opptil 12 år, eller 3 voksne og ett barn på opptil 12 år.
Disse rommene ligger i 2.etasje og har balkong med utsikt over havet mot Praslin.
Rommene har også et ekstra soverom tilknyttet hovedrommet.
Fasiliteter: Klimaanlegg, satellitt TV, minibar, safe, toalett, bad med badekar eller dusj, bidé, hårføner, vannkoker og kaffe /tekoker.

Yellow House
Dette kolonihuset fra 1900-tallet er erklært en nasjonalt historisk bygning på Seychellene.
Det har ni små rom med dobbeltseng og en spiraltrapp som tar deg ned til et stort bad med separat bad, dusj og bidé.
Fasiliteter: Klimaanlegg, Satellitt- TV, minibar, safe, hårføner og kaffe/tekoker.

Union Chalet
Med sin beliggenhet blant en eksotisk vegetasjon av palmer og trær, tilbyr L’Union Beach Chalet en fantastisk utsikt over det Indiske havs blå vann og Praslin. Det er 15 minutter kjøretur med okse og vogn fra La Passe Jetty.
Her kan du tilbringe dagene med hesteridning, spaserturer gjennom områdets vakre plantasjer og beundre den flotte Copra Factory med sin gamle og tradisjonelle mølle.
Det gamle plantasjehuset er omringet av store granitt kampstein, et stort område hvor Seychellenes store skilpadder vandrer rundt og slappe av på et skyggefullt sted – i total ensomhet.
Rommene består av to soverom, bad med toalett, dusj og bidé og fullt utstyrt kjøkken.
Fasiliteter: Klimaanlegg, TV, transport til og fra hotellet og daglig rengjøring.
Dette er et av de få stedene på Seychellene hvor man kan være med på hesteridning.

Gregoire’s
Et lite og sentralt hotell, midt i hjertet av landsbyen Anse Reunion, bare noen minutter unna havnen, det berømte Anse Source D’Argent og alt annet spennende La Digue tilbyr.
Dette nye hotellet tilbyr utmerket valuta for pengene, med alt du trenger i nærheten.

Leilighetene ligger i 1.etasje på Gregoire’s – komplekset, og er en moderne bygning med en elegant kreolsk stil, rett ved siden av La Digue Island Lodge.
Kun 50 meter og fem minutter unna med vogn fra den berømte stranden Anse Source D’ Argent og 800 meter fra La Digue Jetty, har komplekset blitt sentrum av landsbyen.

Utflukter kan arrangeres på forespørsel.

På området: Pizzeria Restaurant, bakeri, bank og supermarked.
Safe i resepsjonen (uten ekstra kostnad), klesvask (mot tillegg) og barnevakt (på forespørsel).


            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mer i denne kategorien « Hotel le Repaire