Avani Seychelles Barbarons Resort & Spa

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

 

Et opphold på Avani Barbarons er en lett blanding av tropisk ferie og en forfriskende europeisk modernitet. Du kan nyte later dager på stranden eller ved bassenget, for så å delta på en utflukt eller aktivitet neste dag. Timeplanen bestemmer du selv, og det tar ikke lang tid før du sklir inn den meget tilbakelente og avslappende holdningen lokalbefolkningen har til klokken. Stressfaktorer eksisterer ikke på Seychellene.

Avani ligger rett på Barbarons Beach, på vestkysten av Mahé. Et av få hotell på Seychellene som ligger rett på stranden, da det i nyere tid ikke lenger er lov til å bygge så tett på stranden. Strandhotellet ble nylig renovert og består av 124 rom og suiter. Hotellet har fem ulike romkategorier. Noen av rommene har utsikt mot hagen, andre mot havet. Standardrommene har ikke havutsikt.  
Alle rommene har veranda/balkong, aircondition, bad med dusj og badekar, flatskjerm-tv, dvd- spiller, minibar, telefon, safe og te/kaffekoker. 
Rommene kan ta 2 voksne og 1 barn. Suitene kan ta 3 voksne eller 2 voksne og 3 barn.

Fasilitetene inkluderer utendørssvømmebasseng, to restauranter, to barer, tennisbane, yoga, spa, treningssenter og nattklubb.

Familiens minste kan delta i barneklubben "Avani Kid's Club" som er åpen hver dag for barn mellom 4 og 12 år. 

På lørdager serveres del lokale retter laget etter bestemorsoppskrift og lokale gate-selgere stiller opp til et lite marked på hotellets område.

Seychellene frister og forfører med sine lekre strender, og dagene tilbringes ofte på en solseng, bare avbrutt av en avkjølende dukkert i Det indiske hav. I den ene enden av stranden formes det et naturlig basseng, hvor det er barnevennlig å bade. Snorkle- og dykkermulighetene er mange, og du kan ta dykkerlappen om ønskelig.

Det arrangeres også et stort antall aktiviteter og utflukter. Kanskje har du falt for maten på Seychellene og ønsker å ta et kokkekurs slik at du kan invitere venner på et unikt måltid når du er hjemme igjen. Du kan surfe, gå på fottur til mangroveskogen, avlegge et besøk på en krydderplantasje, utforske Mahé nærmere, ta noen turer med glassbunnbåt, fiske eller avslutte dagen med å seile inn i solnedgangen mens bølgene slår behagelig rundt båten.

Er dere på bryllupsreise eller bare i det romantiske hjørnet, kan det arrangeres en privat og koselig middag på stranden. Du velger tid og sted - hotellets personale ordner resten.

Avani Barbarons ligger 25 minutter med bil fra Victoria og 30 minutter fra flyplassen.

Vår mening: Hotellet har flott beliggenhet direkte på stranden. Her er det gode muligheter til å kombinere late dager på stranden med et stort utvalg aktiviteter og utflukter. Passer for både familier og par.

Mer i denne kategorien « Valmer Resort