Banyan Tree

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

Stilfullt førsteklasses hotell som ligger på den nydelige Anse l’Intendance stranden, sørvest på Mahé og kun 30 minutters kjøring fra flyplassen.
Dette er Seychellenes eldste fem-stjerners hotell, som ble bygget i 2002 på George Harrison’s og Peter Sellers’ eiendom.

Banyan Tree Seychelles består av 60 elegante villaer fordelt i seks kategorier:
Hillside Pool Villa
Beachfront Spa Pool Villa
Pool Villa by-the-rocks
Intendance Pool Villa
Presidential Pool Villa
Two Bedroom Double Pool Beachfront Villa

Alle villaene er smakfullt innredet og har eget svømmebasseng. De har også TV, air condition, takvifte, minibar, et romslig bad, te/kaffekoker, safe, telefon, gratis tilgang til WiFi og en fin terrasse med havutsikt.

Banyan Tree Seychelles har tre barer og tre restauranter. Restaurantene er av høy kvalitet og har vunnet internasjonale priser. De serverer deilige retter med smaker fra thai, arabiske, kreolske og europeiske kjøkken. Det er også mulig å be om frokost/middag i villaen eller på et spesielt sted på hotellet sitt område. Dette gjør de gjerne (mot et tillegg i prisen).
Finnes det noen bedre følelse enn å sitte i baren «Au Jardin d’Epices» med en cocktail i hånden og godt selskap, mens man nyter stillheten og den vakre utsikten utover havet med lyden av bølgene som slår innover?

Hotellets lekre Spa benytter seg av Banyant Trees velrenommerte produkter. Man kan velge å ha behandling i egen villa eller på Spaområde, enten innendørs eller utendørs.

Blant hotellets andre fasiliteter er det svømmebasseng, treningsrom, tennisbane, møterom, dykkesenter og en liten butikk.
Gjestene kan besøke naturreservatet rundt hotellet, rehabiliteringssenteret for skilpadder, leie sykler/kano/snorkleutstyr, eller ta en guidet tur av hotellets egen gård. 

I perioden oktober til februar legger skilpaddene egg på stranden - til stor glede for hotellets gjester.

Banyan Tree Seychelles skiller seg ut med sin flotte arkitektur i ren kolonistil og sin skjermet beliggenhet. Et hotell som passer for deg som vil nyte privatlivet i egen villa, men samtidig ha tilgang til hotellets fasiliteter.

I perioden juni - august kan bølgene være litt kraftige på stranden nedenfor hotellet. Det anbefales ikke å bade i sjøen, men alle svømmebassengene ligger flott til og mange av dem har utsikt over havet.

Vår mening: et intimt og eksklusivt hotell for de som virkelig ønsker å skjemme seg bort. Et opphold på Banyan Tree Seychelles er en opplevelse for livet. Hotellet passer til både familier og ikke minst til bryllupsreisen! Vi kan arrangere bryllup på Banyan Tree Seychelles.

Mer i denne kategorien Chalets D'Anse Forbans »