Bliss Mahe Seychelles

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

En historisk perle i den nordlige delen av hovedøya Mahé, hvor fortiden omfavner deg som en mild sommerbris.
Dette sjarmerende shabby-chic hotellet ligger i en beskyttet bukt, gjemt mellom en kritthvit strand og frodig, grønn vegetasjon. Lyden av bølgene fra Det indiske hav slår rolig inn over stranden og vugger deg i søvn.
Hotellet ble bygget i 1968, og ble snart et av de mest populære på hele øya. Etter å ha blitt forlatt og overlatt til naturen, ble det som var igjen av bygningene oppdaget i 2003. Dagens eiere ble fascinert av stedets skjønnhet og flotte beliggenhet, og konseptet The Bliss var født.

Hotellet består av to deler: ”Seaside”, ved den krystallklare, blå vannkanten, og ”Hill Side”, som er en gjemt perle i den grønne fjellsiden.
For gjestene betyr dette et opphold på et autentisk og historisk sted, hvor eleganse og renhet kombineres for å gå i et med naturen. Hotellet er bygget i genuin kreol-stil, og gir en følelse av virkelig å være på Seychellene.
Det beste av alt: En vakker strand ligger rett foran hotellet!

Bliss Mahe Seychelles består av 24 rom i ulike kategorier. Alle rommene har balkong, aircondition, bad, telefon, flatskjerm–TV, hårføner, minibar, safe, te/kaffekoker og gratis WiFi.

Fasilitetene inkluderer svømmebasseng, restaurant, bar, spa- og velværeavdeling, bilutleie, barnevakt og turistinformasjon.

Dagene tilbringes på hotellets private strand eller ved bassenget. For de som ønsker en litt mer aktiv ferie, kan de delta på snorkling, båtturer, fiske, fotturer, utflukter rundt om på øya eller hesteridning.

Vår mening: Et koselig og genuint hotell med flott beliggenhet. Passer utmerket for par som ønsker en avslappet og romantisk ferie med mulighet for aktiviteter.