Coral Strand Hotel


Hotellet ligger på det som beskrives som den beste stranden på Mahé, Beau Vallon. Turkisblått hav og kritthvite strender kombinert med luksuriøs og moderne rom og service av høy kvalitet, gjør at gjestene kommer tilbake år etter år.

Coral Strand Hotel har 163 rom, fordelt på 140 standard rom med utsikt mot fjellene eller havet, 21 Deluxe Suiter med enten utsikt mot fjellene eller havet, 4 Silhouette suiter som alle har havutsikt.
Alle rommene har balkong, bad, aircondition, kabel – TV, WiFi, safe, minibar, te/kaffekoker, tøfler, hårføner.

Coral Strand tilbyr tre restauranter hvor hovedrestauranten har flott utsikt over Det indiske hav og serverer buffé til frokost og middag.
Det er også en indisk restaurant og en sushi restaurant.

Ocean Deck Pub serverer lettere måltider, à la carte og drinker og her er det underholdning om kvelden.

Her kan man slappe av på den tre kilometer lange stranden eller ved hotellets store svømmebasseng. Det er også et eget basseng for barna. Fasilitetene består av spa, pool bar, have/suvenirbutikk, bibliotek, brettspill og trådløst internett.

Coral Strand har et stort utvalg vannaktiviteter. Mot gebyr kan man delta på dykking, vannski, bananbåtturer, parasailing, jet – ski, body board, wind - surfing, kano og snorkling.
Det arrangeres også andre aktiviteter og utflukter, som helikopterturer, vandreturer, kulturelle aktiviteter og mating av skilpadder.

Vår mening: Passer for alle som ønsker en avslappet ferie i flotte omgivelser, rett på stranden. Som gjest på Coral Strand opplever man Seychellenes gjestfrihet og kultur.