Hanneman Holiday Residence

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

Et elegant boutique kompleks med selvbetjente leiligheter som ligger på hovedøya Mahé. Det er fem minutters gange til den mest populære stranden på øya, Beau Vallon Bay, kjent for sitt store mangfold fisker og flotte dykkemuligheter. Den flotte stranden består av kritthvit sand og strekker seg tre kilometer bortover det turkisblå indiske hav. Bading er mulig hele året.

Hanneman består av 7 store selvbetjente leiligheter, fullt utstyrt. Alle leilighetene har privat balkong, aircondition, telefon, internett, tv, takvifte, safe, vaskemaskin, soverom, lounge, bad, spiserom, kjøkken og terrasse med sitte- og spisemuligheter. Kjøkkenet er fullt utstyrt med oppvaskmaskin.

Komplekset består av:
4 leiligheter med to soverom.
2 leiligheter som kan ta opp til fire personer.
2 leiligheter som kan ta opp til seks personer.
1 Penthouse leilighet med to soverom som kan ta opptil fire personer og ett barn.
1 Penthouse leilighet med et soverom som kan ta opptil to personer og et barn under 6 år.
1 Terrace Studio som kan ta opptil to personer og en babyseng.

Det er egen parkeringsplass på området.

I nærheten finner du et stort utvalg restauranter, butikker hvor du kan handle mat, bussholdeplass og minibank. Det er også et godt utvalg aktiviteter som barer, nattklubber, kasino og lokal underholdning.

Betjeningen på komplekset er tilgjengelig om du trenger hjelp og de snakker flere språk.

Vår mening: Med å velge selvbetjente og fullt utstyrt leilighet, kan du tilrettelegge dagen akkurat slik du ønsker. Det er ikke noe behov for å overholde tiden for frokostservering eller middagstid. Passer perfekt for familier og venner.