Hilton - Northolme Resort & Spa

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:


Gjør som Ian Fleming, skaperen av James Bond, og tilbring ferien på Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa. Et lite gjemmested som ligger vakkert litt opp i høyden ved Beau Vallon – bukten, og det er ikke vanskelig å forstå at Fleming fant ro og inspirasjon til å dyrke sitt forfatterskap under oppholdet her. Hotellet har også et eget rom oppkalt etter mannen som skapte verdens mest berømte spion: Ian Fleming Suite.

Omgitt av frodig, tropisk hage, krystallklart asurblått vann og kritthvite sandstrender, lokker Hilton Northolme med 40 villaene. Her kan du være i fred og bare slappe av, og Ian Fleming kan ikke få sagt det bedre: Hilton Northolme er ”For Your Eyes Only”.

De 40 villaene er laget i tre og står på stylter i skråningen, og alle har egen balkong hvor du kan slappe av og nyte utsikten over Det indiske hav. Villaene fordeles i Hillside Villa, Oceanfront Villa, Ocean View Pool Villa og Presidential Villa. Alle villaene har jacuzzi, store balkonger, solsenger og utendørsområde, aircondition, TV og DVD – spiller, takvifte, separat dusj og bad, badekåpe, skrivebord, safe, hårføner, minibar, strykejern/brett, telefon og te/kaffekoker.

Panoramautsikt og ekte kreolsk smak er hovedingrediensene for et godt måltid på Hilton Northolme. Fra lette måltider, til tropiske cocktails og à la carte menyer, mat og drikke holder høy klasse og som gjest her går du garantert ikke sulten fra bordet. Det serveres både internasjonale og lokale retter, både som buffet og à la carte. Hotellet har to restauranter som frister med velsmakende menyer for noen og en hver.
Dagen avsluttes i baren, med en fargerik, tropisk cocktail i hånden, mens solen forsvinner ned i havet.

Selv om Mahé er kjent for late dager på stranden, er det ingen grunn til å bekymre seg om man vil være litt aktiv og la solstolen være alene en stund. Hotellet har treningssenter, svømmebasseng, biljardbord og er behjelpelig med å bestille utflukter.

Når dagen nærmer seg slutten, anbefales du å skjemme deg bort med en behandling på hotellets nydelige spa, The Dunjye Spa. Utvalget av behandling er stort, og du kan velge mellom massasjebehandlinger, manikyr og pedikyr, bodyskrubb og ansiktsbehandlinger. Det er også et damprom og en yoga – paviljong.

Hilton Northolme passer best for voksne og par. Aldersgrense er 13 år.

Vår mening: Gjør som Ian Fleming og nyt dagene på et av Mahés flotteste hoteller. Her finner du total avslapning i vakre omgivelser.