Acajou


Hotellet er nyrenovert og åpner igjen under navnet Acajou Beach Resort i november 2014.
Acajou Beach Resort ligger direkte på den nydelige stranden Anse Volbert på Praslin, den nest største av Seychellenes vakre øyer.

Navnendringen fra Acajou til Acajou Beach Resort skal understreke hotellets beliggenhet på en av Praslins vakreste sandstrender, Cote D’Or. Stranden er en av beste på hele øya, ikke bare når det kommer til skjønnhet, men også trygge badeforhold. Sjøen her er rolig året rundt, noe som gjør at den passer perfekt for alle, inkludert familier. Praslins ”grønne” hotell tilbyr sine gjester komfortabel og elegant innkvartering ved stranden, samtidig som de satser på en moderne, økologisk struktur. Hotellet åpnet i 1996, under navnet Acajou, som betyr ”mahogni”, siden hotellet er bygget av mahognitre. Hagen er frodig og velstelt, hvor gjestene kan rusle rundt, omgitt av eksotiske og endemiske planter og blomster.

Hotellet består totalt av 52 rom: 14 standard rom, 16 superior rom, 14 deluxe rom, 2 familierom med åpen planløsning og 6 leiligheter (4 av disse med ett soverom og 2 med to soverom).

Alle rommene har elegant dekor i typisk Creole stil, hvert med malerier fra lokale kunstnere. Rommene har egen balkong, klimaanlegg, bad med badekar eller dusj, TV, minikjøleskap og hårføner.

Fasiliteter er svømmebasseng, infinity pool med utsikt mot havet, restaurant, bar, lounge, bassengbar, boutique, treningssenter, barnevakt og massasje.

Dagene på Acajou trenger ikke bare bestå av sol og bad, selv om det kanskje er dette som lokker mest. Det tilbys flere vannaktiviteter (ikke - motoriserte) samt mulighet for å leie sykkel.
Det er kun 2 km inn til sentrum, med kafeer, restauranter og små butikker.
I nærheten ligger også et kasino, Tante Mimmis restaurant og et dykkesenter (400 m unna).

Vår mening: Hotellet passer perfekt for den som ønsker å bo rett på stranden, i grønne, romantiske omgivelser, og som vil ha en ekte kreolsk opplevelse.