Dhevatara Beach Hotel & Spa

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:


Et lekkert og intimt hotell som ligger på vestkysten av øya Praslin, rett på den nydelige stranden Grande Anse. Ikke langt unna finner du Vallée de Mai (Edens Hage), som står på UNESCOs verdensarvliste.
Dhevatara tilbyr et avslappet og luksuriøst opphold i vakre og naturlige omgivelser. Hotellet har fokus på konseptet ”Barefoot Luxury”, hvor man som gjest skal ta av seg skoene og nyte ferien til det ypperste.

Det er kun 10 suiter på hotellet. Alle suitene er romslige og elegante og har egen terrasse. Suitene er smakfullt innredet og designet med hvert sitt tema. Fasilitetene består av aircondition, bad med både badekar og dusj, badekåper, takvifte, skrivebord, tøfler, flatskjerm – TV, DVD – spiller, Ipod docking stasjon, WiFi, telefon, safe og vannkoker.

I hotellets restaurant serveres det kun à la carte. Du kan også benytte deg av room service (begrenset tider). I baren slapper du av med en eksotisk cocktail. Det er også en poolbar på hotellet.

Fasilitetene består av svømmebasseng, restaurant, bar, snack bar, bibliotek, massasje, kafé og business senter. Det er gratis shuttle buss til verdensberømte Anse Lazio da stranden på hotellet kan ha en del sjøgress, spesielt i perioden juni til oktober.

Vår mening: Passer best for par og nygifte som vil slappe av i vakre og moderne omgivelser. Dette er et voksent hotell (barn under 12 år er ikke tillatt). Maten er utsøkt og det er mange fine naturopplevelser i nærheten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mer i denne kategorien « Raffles Praslin Resort & Spa