Paradise Sun

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

En liten bit av paradis - akkurat som navnet sier! Med sin beliggenhet på den vakre stranden Anse Volbert på Côte D'Or helt øst på Praslin, oppfyller hotellet de forestillinger du har når du tenker på Seychellene. En liten perle, med Det indiske hav som nærmeste nabo. Kritthvit strand som frister og gjør det lett å stå opp om morgenen, suset fra den varme vinden som rusker lett i palmetrærne og en utsikt over havet som virker uendelig. Hotellet tilbyr mer enn bare sand, hav og sol: Det er gjestfrihet fra betjeningen, med sine varme smil og oppvartning som gjør at du virkelig opplever varmen på Seychellene.

Paradise Sun består av bungalower, og hver bungalow har to rom. Alle rommene har utsikt mot havet, med egen terrasse. Rommene har aircondition, lekre bad med separat dusj og badekar, telefon, takvifte, satellitt-TV, toalettartikler, safe, kjøleskap, te/kaffekoker og gratis WiFi.
Det er 70 Superior rom og 10 familie-/de luxe rom.

Fasilitetene inkluderer utendørssvømmebasseng, restaurant, bar, spa, gave/suvenirbutikk, barnevakt, utleie av sykler og bil, dykkesenter (PADI) og vanntaxi.

Hver dag arrangeres det aktiviteter for barna (6-12 år), men det må være minst 6 barn totalt.

Inkludert i oppholdet er ettermiddagste (kaffe og kaker), lån av kajakk, windsurfing og snorkleutstyr, sunset cruise (onsdager), volleyball, bordtennis, brettspill, fotturer (mandag og fredag) og WiFi.

Restauranten ligger så og si i vannkanten, og har sandgulv, noe som gir deg en ekte paradisfølelse.

Det kan også arrangeres bryllup her for de som ønsker å si ja til hverandre i eksotiske og lekre omgivelser. Hotellet passer også utmerket for en bryllupsreise.

Paradise Sun ligger 25 minutter med bil fra flyplassen.

Vår mening: Et ekte, lite paradis på vakre Praslin, som passer utmerket for familier, par, bryllupsreisende og de som er i det romantiske hjørnet.