Blue Train

View the embedded image gallery online at:
http://magellan.no/sor-afrika/blue-train#sigProId3c2a49bec9

Togtur med luksus

The Blue Train anses å være noe av det ypperste innen togreiser i hele verden. Toget har rullet gjennom Sør-Afrika i over 50 år. Selskapet dateres tilbake til 1890 og vognene er i dag restaurert til moderne standard. Allikevel har vognene beholdt et sus av en svunnen epoke, med en klassisk, tidløs atmosfære.

Det berømte Blue Train kalles ofte for et femstjerners hotell på skinner. Eller Sør-Afrikas svar på Orientekspressen. Det er ikke alle forunt å starte en reise i Sør-Afrika med champagnelunsj. Lekre retter serveres med sølvbestikk og bartenderen ryster gjerne en Blue Train Cocktail. Vinen servers naturligvis i krystallglass. Er du på tur, så er du på tur.
Møblementet er tungt og elegant, og plassen romslig. 

Togreisen skjer i luksusomgivelser som omfatter privat kupé med toalett og bad, mat og utflukter.

The Blue Train kjører mellom Pretoria og Cape Town eller i motsatt retning. Reisen varer i  2 dager/1 natt.
Alternativt kan du lene deg tilbake og nyte det vakre afrikanske landskapet på strekningen mellom Pretoria og Hoedspruit (eller motsatt retning).

Denne togturen er en konge verdig, men passer utmerket for en reiseglad togentusiast som vil se Sør-Afrikas landskap rulle forbi. Turen koster, men er verdt investeringen. Det er en reise for livet! 

Cape Town - Pretoria eller omvendt: 2 døgn/1 natt i en deluxe double suite med fullpensjon: fra kr. 8 850,- per person i perioden 16. november til 31. august (når 2 reiser sammen). I høyesong er prisen fra 10 900,- per rerson (når 2 reiser sammen) i perioden 1. september - 15. november.
Pretoria - Hoedspruit: eller omvendt: 1 natt i en deluxe double suite med fullpensjon: fra kr. 5 850,- per person (når 2 reiser sammen)

Mer i denne kategorien Cape Town »