Cape Grace Hotel

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:


Lekkert førsteklasses hotell med beliggenhet i livlige V&A Waterfront, hvor byens landemerke Table Mountain, reiser seg majestetisk i bakgrunnen. 

Hotellet åpnet dørene i 1996, som et lite boutiquehotell, med visjon om å skape en hotellopplevelse som var "ulik alle andre hotellopphold". Det har Cape Grace helt klart greid! I 2008 ble hotellet totalt renovert og interiøret og atmosfæren har en ekte Cape Town-sjarm over seg.
Dette 5-stjerners hotellet er i dag medlem av Leading Hotels of the World.

Cape Grace består av 120 rom og suiter. Rommene vender enten mot Table Mountain eller havnen. De garanterer sammenkoblede rom.  Fasiliteter på rommene inkluderer aircondition, luksuriøst bad med marmorgulv, satellitt-tv, safe, minibar, hårføner, strykejern/brett, te/kaffekoker, Ipod-stasjon og gratis internettilgang.
For familier med to eller flere barn anbefales suitene med to soverom.
Om morgenen blir du vekket og servert din yndlingskaffe eller te. Bedre start på dagen får du ikke når du er på ferie!

Fasiliteter inkluderer utendørssvømmebasseng, restaurant, bar, spa, treningsstudio, bibliotek, gratis internettilgang, parkering og roomservice (uten "tray charge").
Ved tidlig ankomst og sen utsjekk tilbyr hotellet tilgang til dagrom hvor du kan dusje og skifte.
Cape Grace tilbyr også sine gjester en luksus med gratis transport innen 10 km. Dette må forhåndsbestilles hos concierge. Så om du bestemmer deg for en tur til Table Mountain, Camps Bay eller sentrum, er det bare å si ifra, så ordner hotellet transporten. Gjelder ikke transport til og fra flyplass.

Barn i alle aldre er velkomne på Cape Grace, og blir godt ivaretatt. Ved ankomst får de en liten gave, og det arrangeres aktiviteter for familiens minste med blant annet høytlesning i biblioteket og andre aktiviteter. På rommene er det tilgang til barnekanaler på tv. Det kan også arrangeres barnevakt.

Par på bryllupsreise nyter dagene her - og de får en liten gave hver kveld.

Restauranten og baren er åpen for alle. Baren har over 500 forskjellige typer whisky og arrangerer whiskysmaking for grupper og private gjester. 
Hver kveld arrangeres det "Port & Sherry" i biblioteket, så at mannen kan slappe av med avisen og noe godt i glasset mens madamen gjør seg klar til middag.
Hotellet har ingen kleskode.

Vår mening: Bedre enn dette kan du ikke bo når du er i Cape Town. Hotellet passer for både par og familier, med sin flotte beliggenhet, luksuriøse innredning og upåklagelige service!