Entabeni Lakeside Lodge

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

Denne luksuslodgen ligger ved bredden av Lake Entabeni, omgitt av vakre fjell og daler. Dette er et utmerket sted å observere Afrikas ville dyr og et paradis for fugleelskere. Flodhestene er lodgens store attraksjon, og besøkende kan beundre de store kolossene mens de nyter en solnedgangen.

Lakeside Lodge består av 28 rom, hvorav 8 av disse er familierom. Alle rommene har stor veranda, takvifte, minibar, telefon, safe, te/kaffekoker, hårføner og store bad.

Lodgen tilbyr også fire rom som ligger i Eagle's Nest, med beliggenhet oppe i fjellsiden. Herfra har du spektakulær utsikt over området, og passer spesielt for par på bryllupsreise. Bygningen er laget av tre og stein og står på stylter. Det er også en felles lounge, spiseområde med peis, boma og solterrasse her. De resterende 24 rommene er i hovedbygningen.

Fasilitetene inkluderer utendørssvømmebasseng, restaurant, bar, boma, spa, gave/suvenirbutikk, barnevakt, WiFi, møte-/konferanserom og parkering.

Måltidene serveres som buffé, og du kan velge om du ønsker å innta måltidene i Lakeside Restaurant, Lakeside Boma, hagen, Springbrok Bar eller på Lower Deck. Uansett hva du velger så har du flott utsikt over Entabeni Mountain og Lake Entabeni.
Etter middagen kan du nyte en drink i baren eller på verandaen foran rommet mens du ser solen gå ned og fjellene som reflekterer i innsjøen.

Lakeside Lodge tilbyr også et stort utvalg aktiviteter. Du kan velge mellom safari, fotturer, båtturer på elven, stjernetitting fra bomaen, paintball, quad bikes eller helikopterturer (krever transport til Lower Escarpment). Etter endt dag med mange opplevelser, kan du nyte en herlig massasje på lodgens spa.

Barn under 12 år er velkomne til Lakeside Lodge.

Lakeside Lodge ligger i det malariafrie området Waterberg i Limpopo-provinsen.

Vår mening: Passer utmerket for de som vil bo luksuriøst og trivelig, og egner seg for både familier og par.