Kariega Game Reserve

Malariafri Big Five safaricamp !

En naturlig forlengelse til Cape Town og Garden Route og bare 80 minutter fra Port Elizabeth ligger Kariega private Game Reserve. Det strekker seg over 10 000 hektar med uberørt afrikansk villmark. Her opplever du internasjonalt anerkjent malariafri safari i det vakre landskapet i Kariega og ved Bushmans Rivers. Kariega tilbyr en kombinasjon av " Big- 5 " og generell safari og et ekspansivt utvalg av fauna, flora og fugleliv i et landskap som spenner over fem forskjellige økosystemer. Noe som tilbyr et dramatisk landskap og flott utsikt. Noe som er virkelig unikt for Kariega .

I tillegg til den uforglemmelige safarien fra åpne biler med kvalifiserte rangers kan gjestene nyte en rekke andre aktiviteter som inkluderer guidet bush turer, river cruise, kanopadling, en overnatting i bushen, et spa og treningsstudio og besøk til de nærliggende strendene som ligger ved Kenton -on -Sea .

De har flere forskjellige overnattingsmuligheter. Main Lodge består av romslige og komfortable tømmerhytter, ideelt for familier. Ukhozi Lodge tilbyr 10 romslige og luksuriøse suiter med private basseng og spektakulær afrikansk stil samt et litt større utendørs svømmebasseng. River Lodge er en unik lodge bygget på bredden av Bushmans River og består av 10 meget velutstyrte suiter og et utendørs svømmebasseng. The Homestead er en privat lodge egnet for en stor familie eller en gruppe venner på opptil 14 personer. Settlers Drift, en fem - stjerners lodge som består av ni luksuriøse telt. Fra din private veranda har du fantastisk utsikt over området.