Krügerparken - Transfrontiers

Særegen villmarksopplevelse!

Walkingsafari i Krügerparken i mindre grupper er svært spennende og passer utmerket for litt sporty nordmenn. Her bor du i komfortable telt og deler din "ranger" med maks 7 andre. Alle måltider lages av egen kokk og man spiser sittende rundt bålet. Det er en helt spesiell opplevelse å komme så nær naturen og dyrene som man gjør på en walkingsafari.

Om døgnet på en walking safari:
Du blir gjerne vekket før soloppgang og rekker litt kaffe og kjeks før turen går ut i bushen til fots. Alltid med en høyt kvalifisert og væpnet ranger. Du må ha med deg vann, solbriller o.l en liten sekk er kjekt å ha. Noen ganger kjører man bil et stykke for å nå nye områder å gå i. Man går etterhverandre på en rekke og det er viktig å ferdes varsomt og stille. Etter noen timer går man tilbake til leiren og det er tid for en stor frokost. Deretter er det avslapning og hvile fram til ettermiddagens walk. Det serveres en lett lunch midt på dagen, kaffe og te er alltid tilgjengelig.

Når heten midt på dagen begynner å gi seg legger man igjen til fots ut i bushen, til et annet område. Tilbake til leiren ved mørkets frambrudd, til middag og leirbål. Minst én kveld kjører man night drive etter mørkets frambrudd. Med store lyskastere søker man opp de dyrene som er aktive på natta, det er ikke minst kattedyra man kan se da. Øynene deres reflekterer lyset.
Innimellom bruker man også bil for å komme til nye områder.
Bilene er åpne safaribiler, 4x4.
Turene til fots vil variere i lengde, mellom ca 4 og 8 km, mellom 2 og 4 timer, avhengig av hva man ser og hva slags spor man følger.
Leirene har stab som lager mat, rydder og vasker. Tøyvask må man imidlertid ordne selv.