Krügerparken - Kambaku

Koselig på Kambaku!

Kambaku er en koselig, liten lodge med en meget personlig atmosfære - med plass til 16 jester. Stedet ligger nydelig til midt i Timbavati reservatet Lowved som grenser til den kjente Krüger- parken.

Det var nettopp her i Timbavati at de første opptakene av de berømte, hvite løvene ble laget. Gjerdet som tidligere befant seg mellom de to store reservatene har blitt fjernet. Dette gjør at det blir enklere å følge dyrenes vandringsruter når man er på game-drive. Ikke mindre enn 40 forskjellige typer av pattedyr lever i Timbavati. Hvis man er heldig kan man oppdage noen av disse på vandring gjennom selv Kambaku.

Gjestene bor i hytter med stråtak, flott innredet med egen dusj og wc. Hyttene ligger i sirkel på en plen slik at det blir et fint og trygt leke-område for barn i midten. Litt utenfor finnes det et svømmebasseng med soltak av tre. Det finnes en veranda hvor man kan omgås andre gjester, en spisestue med peis, en bar, og på toppen av baren har man en perfekt utsikt over vannhullet. Det finnes både innendørs-og utendørs spiseplass og selvsagt en boma – hvor man sitter rundt bålet og spiser på kvelden.

Morgen safarien starter hver dag like etter soloppgang i åpne, fullt utstyrte landrovere. På jakt etter Afrikas dyr, starter kveldssafarien like etter ettermiddagsteen og avsluttes ved solnedgang - gjerne ved et strategisk punkt med panoramautsikt. Kveldssafariene er fylt av store forventninger ettersom det er da de sjeldne og mer sky artene tar fatt på sine nattlige aktiviteter.