Timbavati Private Game Reserve- Umlani Bush Camp

Kjent for sine flinke rangere og gode trackere!

Umlani er en eksklusiv og rustikk safaricamp flott beliggende i Timbavati reservatet Lowved som igjen grenser til den kjente Krüger-parken. Gjerdet som tidligere befant seg mellom de to store reservatene har blitt fjernet slik at det nå blir enklere å følge dyrenes vandringsruter når man er på game-drive (safari). Ikke mindre enn 40 forskjellige typer pattedyr lever i Tambavati reservatet. Kanskje er du så heldig at du får se The Big Five (løve, elefant, nesehorn, bøffel og leopard) ila. oppholdet på Umlani.

Gjestene overnatter i komfortable 2-sengs hytter med stråtak. Alle hyttene er utstyrt med eget toalett , open air dusj, moskitonett og håndklær. Stedet tar maks 16 gjester fordelt på 5 dobbeltrom, 1 trippelrom og 2 firesengsrom. Svømmebasseng, bar, restaurant og boma (open air restaurant hvor man spiser under Afrikas stjernehimmel). Umlani er kjent for sin gode mat som alltid tilberedes under åpen ild. Det finnes ikke strøm på Umlani så stemningen blir lun og intim når oljelamper og stearinlys lyser opp stedet på kveldene.

I åpne landrovere blir gjestene tatt med på 2 gamedrives per dag. En om morningen - denne kan byttes ut med walking safari - og en på ettermiddagen.