Leiligheter i Cape Town og området rundt

Vi kan tilby mange flotte leiligheter i Cape Town og området rundt i de fleste priskategorier. Om du er ett par, familie eller en stor gruppe så har vi noe for dere. Her er noen eksempler på hva vi kan tilby av leiligheter i Sør-Afrika.

The Lightouse
The Lighthouse ligger fint til i Camps Bay i Cape Town. Her kan du oppleve luksus i et av de fineste områdene i Cape Town som også er ved stranden. The Lighthouse er moderne, men myknet ved rikelig bruk av naturlige materialer som kvalitetstømmer og stein. Hver etasje har flott utsikt til alt fra de 12 apostlene til havet og palmene ved stranden og på kvelden har man også utsikt til de flotte lysene fra Camp's Bay. Hvert rom tilbyr privatliv.

Gorge Beach Villa
Ligger i Camps Bay i Cape Town. Innen gangavstand til lokale butikker, restauranter og teater. Nydelig utsikt til havet og fjellene.

Le Domaine Charmant
Le Domaine Charmant er en 5-stjerners luksusvilla i Franschhoek og det er et veldig spesielt sted for å utforske Cape Winelands. Det ligger bare to minutter fra utallige kulturelle attraksjoner i Franschhoek. Området rundt har en enestående naturlig skjønnhet og det ligger ved en privat ørretdam som gjenspeiler majestetiske fjell og anlagte områder.

Waterhouse
The Waterhouse ligger på en privat eiendom cirka 11 kilometer utenfor Hermanus. Omgivelsene er både rolige og vakre, og ideelt for en familieferie. Hjemmet i seg selv er svært romslig og komfortabelt. Fremsiden av huset har utsikt over lagunen og baksiden har spektakulær utsikt over fjellene og i vinter fantastiske fossefall.

Walloon Farm Homestead
Ligger fint til i Constantia som er en av Cape Town Southern Suburbs. Walloon Farm eies av en bereist familie som setter pris på dens historiske verdi og som har møysommelig renovert stedet for å få en stemning og atmosfære av det tidligere Cape Town. Dette hjemmet er en virkelig skatt for de med et ønske om å dele i de finere ting i, samtidig som stedet har en stil og prakt som minner om 150 år siden.