Sefapane Main Lodge

Har du drømt om safari og skal endelig oppfylle drømmen, er Sefapane Main Lodge et utmerket sted å bo. Lodgen ligger i Phalaborwa, kun en kilometer fra verdensberømte Kruger nasjonalpark, som har et fantastisk dyreliv.

Lodgen består av 30 rondavels og 20 familiehytter som alle ligger i den vakre hagen. Boenhetene ligger spredt i den tropiske hagen. Både rondavels og hytter er innredet i lyse farger og bygningene har stråtak og trevegger. Du risikerer å bli vekket av fuglekvitring om morgenen når solen dukker frem.

Rondavels tilbys i standard, deluxe og familie og kan ta to, fire eller seks personer. Fasilitetene inkluderer en liten veranda, bad, tv, te/kaffekoker og WiFi.

Familiehyttene er selvbetjent med fullt utstyrt kjøkken, stue, tre soverom, TV og WiFi.
Disse kan ta mellom 2-10 personer per hytte.

Fasilitetene inkluderer stort utendørssvømmebasseng, et basseng med jacuzzi og lekeplass med sklie ut i vannet, restaurant, boma, spa - og velværeavdeling, bibliotek, kiosk, aktivitetsrom, møte- og selskapslokale, suvenir/gavebutikk og gratis parkering.  

Aktiviteteter som tilbys er safari, fotsafari, mountain bike safari i Krugerparken, fiske, sykkeltur og besøk i den lokale landsbyen. Det arrangeres også safari på Olifants - elven og utflukter til Blyde River Canyon og Mololo Animal Rehab Center.
Det ligger en golfbane 3 km fra lodgen.

Vår mening: Passer utmerket for familie og par. Med sin nære beliggenhet til en av verdens mest kjente nasjonalparker, er dette et utmerket sted å bo for fantastiske safariopplevelser.