Sefapane River Lodge


Lodgen ligger på breddkanten av Olifantselven, i et privat viltreservat ikke langt fra Kruger nasjonalpark. Dette er en skjult liten perle, omgitt av Sør - Afrikas vakre natur. I dette området får du flotte safariopplevelser, som jo er årsaken til at du har valgt Sefapane.

Sefapane River Lodge har fem rondavels, som hver kan ta to personer. Rondavels er runde, sjarmerende hus med skråtak og glir fint inn i miljøet rundt. Det er veranda med utsikt enten over skogen eller elven, aircondition, myggnett og store bad.

Fasilitetene inkluderer utendørssvømmebasseng, stor veranda med utsikt over området, restaurant, vinbar og bibliotek. 

Aktiviteter som arrangeres består av safari, bush brai, fugletitting, fotsafari og overnatting i bushen eller utsiktstårn. Alle aktivitetene som ordnes fra lodgen skjer i det private viltreservatet.

Oppholdet på Sefapane inkluderer helpensjon (frokost, lunsj og middag), drikke (vann, brus og lokal vin og øl) og safari.

Aldergrense for å bo på Sefapane River Lodge er 12 år.

Vår mening: Et godt valg for flotte safariopplevelser i vakre omgivelser. Herfra kommer du hjem med gode minner og mer kunnskap om Afrikas ville dyr. Passer for par eller familier med barn over 12 år.