The Grand Daddy

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

Cape Towns mest originale, sentrale og morsomste sted å bo! Enten det er dag eller natt flommer dette legendariske og lekre boutique hotellet av energien som er så typisk for Cape Town. Hotellet er en historisk bygning fra begynnelsen av 1900-tallet, og heisen er den eldste operative i Cape Town. Hit kommer både internasjonale og lokale gjester.
Personalet gjør sitt ytterste for at du skal få et minneverdig opphold og skaper en innbydende atmosfære med ekte sørafrikansk gjestfrihet.

Hotellet ligger i Long Street, i seg selv en spennende gate med interessante bygninger og butikker. Restauranter, barer og diskoteker både her og i nabogatene.

The Grand Daddy tilbyr 33 rom, suiter og campingvogner.
Det er ikke vanlig å importere syv campingvogner fra USA, frakte dem over havet og så sette dem på taket på et urbant hotell. Men så er ikke The Grand Daddy et vanlig hotell heller! Hver campingvogn er innredet med et sørafrikansk landskap som gjenspeiler en kjøretur gjennom Sør-Afrika. Selvfølgelig kommer hver vogn med moderne fasiliteter som aircondition, bad, TV og kjøleskap.

For de som ønsker en litt mer ordinær overnatting, tilbyr hotellet flotte rom og suiter i lyse og friske farger. Alle rommene har aircondition, TV, bad med dusj og toalett, safe, minibar, te/kaffekoker, badekåper og WiFi.

Fasilitetene inkluderer restaurant, bar, massasje, døgnåpen resepsjon, turistinformasjon, barnepass og gratis WiFi.

Hotellets varemerke er takterrassen, med utsikt over den vakre byen. Når solen forsvinner, er dette et perfekt sted å slappe av med en øl, drink eller et glass Champagne.

The Pink Flamingo Rooftop Cinema er noe alle som besøker Cape Town bør få med seg. Bestill en piknikkurv og litt bobler i glasset, len deg tilbake og se en god film under åpen himmel.
Om sommeren er det ofte salsa og levende musikk på taket.

Cape Towns berømte V&A Waterfront er bare 15 minutters gange unna.

Vår mening: Må oppleves! Et hipt, trendy og annerledes hotell med sentral beliggenhet. Passer for par, familier og de som ønsker å bo litt utenom det vanlige.