Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Ta med familien på en opplevelsesreise i år!

  Opplevelsesreise med familien

  Ta med familien på en opplevelsesreise i år!

  For minner er jo det som varer lengst.

  Opplevelsesreise med familien kan være en lengre reise med omfattende program der dere besøker flere land eller dere kan ha et par netter på safari før dere slapper av på en vakker og eksotisk strand.
  Dersom safari ikke er det som står øverst på deres liste, hva med øyhopping på Seychellene? Inkludert de ytre og indre øyer består Seychellene av rundt 115 øyer. Her er det masse å utforske og opplevelser familien kan dele.

  Er det fjellturer som frister mest, da er La Réunion perfekt. Men pass på å ikke forelske deg helt i denne fortryllende øya. Den er hypnotiserende vakker.

  Vi foreslår en reise i samarbeid med deg ut i fra dine ønsker. Start gjerne med en e-post til oss eller en telefon. Det er så mange muligheter der ute og ikke alltid lett å vite hvor man skal starte. Her er det vi kommer inn i bildet og hjelper deg med å bygge opp din reise.

   

  Dette er vårt februar nyhetsbrev og her kommer siste nytt fra noen av våre destinasjoner:

  Hotel le Tropical Attitude på Mauritius.

  Unikt konsept med villaer med privat terrasse og plunge pool.

  Le Tropical Attitude er et tre-stjernes hotell som gir veldig god verdi for pengene. Det er et kun-for-voksne hotell som ligger på Mauritius sin vakre østkyst. Hotellet har to restauranter, Spa, frisørsalong og et koselig lite basseng i sentrum med bar, restaurant og bazar rundt. Det er et hyggelig hotell med god atmosfære. Alle rommene vender mot havet, bortsett fra de 11 nye villaene bygget i rekke i hotellets hage. Villaene har privat terrasse med plunge pool (9 kvm), gazebo og hengekøye. De passer utmerket for en romantisk kjærlighetsferie eller en bryllupsreise.

  Som gjest på Hotel Le Tropical Attitude har du dessuten tilgang på avreise & ankomst lounge med lockers og dusj til disposisjon, i tilfelle du har tidlig ankomst eller sen avreise.

  Tanzania – Serengeti

  I desember ble Dunias hovedområde pusset opp. Fellesområde med salong og middagsområde er reist på påler som gir god utsikt over savannen. Med nye og freshe møbler og mer plass er dette perfekt for å slappe av etter en opplevelsesdag på safari.

  Dunia Camp ligger perfekt til, i sentrale Serengeti. I en av de travlest passasjene for millioner av gnuer som migrerer, er dette et ypperlig utgangspunkt for å få med seg utrolige dyreopplevelser. Langs Seronera elven vandrer løver, leoparder og neshorn i tillegg til alle millionene av gnuer og sebraer, som flytter seg mellom Serengeti og Masai Mara.

  Verdt å nevne at Dunia Camp er den eneste campen i Serengeti som er styrt av kun kvinner. Dette er en halvveis permanent camp med kun åtte telt. Med halvveis permanent camp er det mulig å redusere fotavtrykket etterlatt i den sårbare naturen.

  Klar for safari i Serengeti?
  Eventyret er bare en e-post unna post@magellan.no

  Ønsker du å lese mer om Tanzania og innreiseregler, kan du gjøre det på UD sine nettsider her.