Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   
  Familien til Mauritius

  Ta med familien til Mauritius

  Familievennlige Mauritius

  Mange hotell på Mauritius er barne- og familievennlige. De har familierom, gode rabatter for barn (særlig i sommerferie) og tilbyr et stort utvalg av utendørsaktiviteter både på land og i vann. Det tilbys barnemenyer på restauranter, lekeapparater, barnepass, barneklubb, osv. Så ta med familien til Mauritius.

  Les vårt siste nyhetsbrev her 

  Les mer om Mauritius her.

  Et av våre favoritt hotell på Mauritius som er perfekt for å ta med familien til Mauritius er Hotel Zilwa.

  Blant hotellets fasiliteter er det tre svømmebasseng, syv restauranter, to barer, Spa, møterom og gavebutikk/kiosk.

  Vannsportsaktiviteter som tilbys er bl.a vindsurfing, pedalbåter, kajakk, båttur med glassbunn, katamaran, STUP og vannpolo. Mot tillegg i prisen finnes PADI dykking, kiting og fisketurer.

  Sportsaktiviteter på land er strandvolleyball, bordtennis, pétanque, tennis, treningssenter, utendørs kino og brettspill. Mot tillegg i prisen kan du leie sykkel.

  Det er en miniklubb for barn mellom 3 og 12 år, som er åpent fra kl. 09:00 og kl. 21:00. Barnevakt for de yngre enn 3 år eller utenom barneklubbens åpningstider er mulig, men mot tillegg i prisen.

   

  En annen av våre favoritter er Victoria Beachcomber Resort & Spa

  Le Victoria ligger på vestkysten, midt mellom Grand Baie og hovedstaden Port Louis. Beliggenheten har gjort hotellet til et av mest populære familiehotellene på Mauritius. Hotellet er kjent for sine store rom som ligger vendt mot havet, en avslappet atmosfære og et stort utvalg av aktiviteter. Le Victoria passer for både par på bryllupsreise, barnefamilier og for godt voksne mennesker.

  Le Victoria har en langstrakt strand som passer perfekt for barnefamilier. Hotellet er bygget i typisk Mauritius–stil, med bruk av naturstein.
  Fasiliteter: bar, et stort svømmebasseng med separat barnebasseng, SPA, hammam, barnepass, underholdning om kvelden, sykestue, suvenir/gavebutikk og gratis Internett.
  Hotellet har også ankomst / avreiserom med dusj.
  For de minste er det barneklubb (3 – 12 år).