Butiama Beach, Mafia Island

Velkommen til en urørt perle i det Indiske Hav. Bare en kort flytur fra fastlandet finner man Mafia Island og hotellet Butiama Beach. Et lekkert lite hotell, med fantastisk beliggenhet rett på en vakker og usjenert strand. Hotellet åpnet for første gang i juni 2010. På Butiama kan man virkelig slappe av , med nydelig havutsikt fra deilige hengekøyer, eller ved å gå turer på den flotte stranden

Hotellet har syv bungalows alle med egen terrasse med havutsikt. Alle bungalowene er utstyrt med myggnett, eget bad og varmt vann. De er møblert med håndlagede møbler av lokale kunstnere og noen møbler er til og med laget av gamle dhow-båter.

Aktiviteter:

Hotellet tilbyr utlån av kajakker for de som ønsker å utforske øya fra sjøsiden, øya er også omringet av et flott rev hvor man kan både snorkle og dykke. Mafia Island er også kjent for å få besøk av verdens største fisk, Hvalhaien. Er man heldig kan man få oppleve å svømme sammen med den. Hotellet tilbyr utflykter til lokale landsbyer og båtturer for de som ønsker det.