Mbalageti Safari Lodge


Gresset er alltid grønnere på den andre siden! Er du i tvil bare spør de tusenvis av gnu og sebraer som hvert år vandrer over de store slettene i jakten på nye beitemarker!

Mbalageti ligger i den delen av Serengeti som kalles Western Corridor og fra lodgen har du fantastisk utsikt over Serengeti nasjonalpark.  

Mbalageti Safari Lodge er drevet av et hyggelig sør – afrikansk par og gjestene nyter utmerket service.  

Lodgen tilbyr suiter og lekre luksuriøse telt. Teltene er smakfullt innredet og med all komfort.
Alle rommene har en suite bad, privat veranda, myggnett, vifte, safe og hårføner.

For de som ønsker å bo litt rimeligere, tilbyr lodgen 14 standard rom. Alle rommene har en suite bad, en liten veranda, myggnett, vifte, safe og hårføner.

Fasiliteter: Restaurant serverer en kombinasjon av lokale og internasjonale retter. I baren kan du slappe av med en drink og mimre om den flotte safarituren tidligere på dagen. Baren har også en hems. Svømmebassenget er laget av lokal stein og gir deg anledning til å kjøle deg ned og få vekk støvet fra safarituren. Bassenget har også usikt over Serengeti-sletten.
Lodgen har tillegg spa og gave/suvenirbutikk.

Aktiviteter: Eksklusiv bush frokost, sundowner på sletten, game drives, nature walk og ballongsafari.

Beste periode å bo i denne delen av Serengeti er mai – juli når åtte millioner gnuhover dundrer over savannen på vei mot Masai Mara. Dyrene kan oppleves hele året.

Kjøreturen fra Arusha til lodgen tar cirka syv timer, og underveis får du en unik villmarksopplevelse og en smaksprøve av hva du opplever på safarituren.

Vår mening: Nydelig lodge som byr på utmerket service, flott beliggenhet og hvor utsikten nesten tar pusten fra deg!