Pole Pole Resort, Mafia Island

Eksklusivt, uten å være stivt, en herlig avslappende atmosfære omgir resorten. Pole Pole er perfekt for både de som leter etter den uoppdagede 'perlen' for deres avslappingsferie etter en safari, eller for de som elsker ferier ved havet, og bare ikke kan bli mettet på sol, bad, seiling og fantastiske hvite sandstrender. Resorten er perfekt for bryllupsreisende, da hele stedet oser av romantikk.

Syv bungalow suiter er diskrert plassert i de tropiske omgivelsene. Hver bungalow har veranda som gir deg utsikt over Chole Bay sitt asurblå vann, og hjertet av Mafia Island Marine Park, omgitt av små øyer og sandbanker. Bungalowene er innreddet med flotte tremøbler og antikk innredning. De store private verandaene har alle sittegrupper. Alle bungalower er ’self- contained’ med store og romslige bad. To av bungalowene er tilrettelagt for familier, med to soverom og eget bad.

Pole Pole tilbyr måltider på sin restaurant hvor man kan få bla servert daglig fersk sjømat og fisk. Her kan man velge om man ønsker å bestille vanlig ’vestlig’ mat eller om man ønsker å prøve utsøkte lokale swahili retter. Et fantastisk utvalg i grønnsaker og tropiske frukter.

På Pole Pole kan man velge mellom en rekke aktiviteter og utflukter. Den utrolige marine parken tilbyr aktiviteter som snorkling, dykking og seiling, alt etter hva man lyster. Man kan besøke den lokale landsbyen på øya, eller velge å dra med båt til en egen liten sandbanke. Mafia Island er også et av de få stedene i verden hvor man kan svømme med hvalhai i visse sesonger. Mafia Island Sea Point tilbyr dykkerkurs på engelsk, fransk og italiensk for de som måtte ønske det.

Hotellet tilbyr kun overnatting med helpensjon på sin resort. Det vil si at alle måltider er inkludert i prisen, samt kaffe, te og flaskevann. Barn under 10 år er dessverre ikke tillatt på resorten.