Selous Wilderness Camp

Selous viltreservat er et av Afrikas minst kjente, men her opplever du Afrika fra sin ekte og utemmede side. Dette er det største viltreservatet på kontinentet og man kan kjøre en hel dag uten å møte andre biler. Velkommen til et av verdens største faunareservater, og kjent for sitt fantastiske dyreliv. Tenk å våkne om morgenen å vite at rundt deg lever tusenvis av sebraer, gnuer, impalaer, vortesvin, løver, leoparder, bøfler, elefanter og afrikanske villhunder. Det er ikke for ingenting at reservatet er satt på UNESCOs verdensarvliste. Reservatet er et spekter av naturtyper - hovedsakelig gressletter i nord og tett skog i sør.

Selous Wilderness Camp ligger på en tilbaketrukket halvøy ved Rufijielven, som skjærer gjennom landskapet og er hjem til flodhester og krokodiller. Campen ligger bare noen minutters kjøretur utenfor Selous viltreservat.
Campen består av syv store telt, alle med veranda som byr på flott utsikt over Rufijielven.

Dette er en liten camp som tilbyr sine gjester intimitet og eksklusivitet.

Servicen og gjestfriheten er upåklagelige, og kombinasjonen med den isolerte beliggenheten ved elvebredden, gjør at gjestene sitter igjen med en villmarksopplevelse de aldri glemmer.

Teltene har utendørsdusj, vifte, privat veranda og bad.

Det er 20 meter mellom hvert telt, noe som gjør at du er uforstyrret mens du slapper av i teltet.

Campen har også to egne telt for par på bryllupsreise.

Fasiliteter: Restaurant, bar, salongområde, svømmebasseng og mulighet for oppladning av mobil/kamera. 

Aktiviteter: Båtsafari, guidet fotsafari, sundowner ved elvebredden og game drives i parken (både halvdag og fulldag).

Campen ligger 30 minutter med bil fra Mtemere flystripe.