Siwandu

En luksuriøs camp som ligger ved lake Nzerakera i Selous viltreservat. Dette stedet tilbyr privatliv og er et rolig sted hvor man kan nyte naturen rundt. Dette er den eldste leiren i Selous og en av de flotteste.

Teltene er store og flotte hvor det er plass til en romslig dobbeltseng, bad og sofa. De har utendørs dusj med afrikanske møbler, samt en stor terrasse med en pult og sofagruppe. Vi er overbeviste om at Ernest Hemingway hadde likt å sitte ved den pulten for å filosofere og skrive. Teltene på Siwandu er noe av det flotteste vi har sett med stilfull innredning og flott utsikt mot innsjøen.

Campen består av to leire, North og South. North kan leies ut privat hvis ønskelig. Perfekt for en gruppe eller en storfamilie. Da har man en egen restaurant og oppholdsområde helt for seg selv. Hvis denne delen ikke er leid ut til en gruppe, brukes den som en naturlig del av hele campen. Hver leir har sin egne restaurant, bar, svømmebasseng og vert som passer på dere. Derfor blir følelsen av å være på et lite og intimt sted ennå større.

Restauranten og baren i South Camp er på opphøyet plattform slik at man har ekstra fin utsikt herfra. Man kan også spise ved svømmebassenger eller ha

Unikt for Siwandu er at man kan ha en overnatting ute i bushen i eget telt hvor man kan se stjernehimmelen. Da drar man ut på ettermiddagen og spiser middagen ute i bushen. Teltet blir satt opp for dere og da er det bare å ligge og se på stjernehimmelen, en unik og magisk opplevelse!

Inkludert i prisen er det fullpensjon, det er mulig å oppgradere til all inclusive. Aktiviteter inkludert er også gamedrives, båt- og walkingsafari. Det er også mulig å ha en sundowner i båten på ettermiddagen.

Aldersgrense for barn er seks år.

Passer for deg som ønsker luksus og comfort, samt nærhet til den afrikanske bushen. Her er det høy stilfullt, behagelig, stille og alle detaljer er tatt vare på.

Mer i denne kategorien Mbuzi Mawe Tented Camp »