The Retreat Selous

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

For deg som har utviklet ”Passion for Africa” er The Retreat Selous er perfekt sted å bo. The Retreat ligger i den nordlige delen av Selous, midt i hjertet av villmarken, på en liten ås ved Ruaha-elven. Når solen forsvinner bak tretoppene, flodhestene senker hodet under vann og løvenes brøl stilner, nyter du en god middag forberedt av dyktige kokker.

Det tilbys fire ulike typer overnatting.

12 romslige telt, seks meter høye og plassert på en plattform av tre. Det er god avstand mellom teltene.  Hver suite har sin egen private utendørsbalkong med antikk badekar. Etniske elementer, møbler, afrikanske antikviteter og steiner er brukt som dekor og gir en følelse av komfort og naturlig luksus.

Seks Eagle Hill Suites (100m²): Suitene ligger på toppen, rett ved siden av hovedhuset, the Fort, hvor bassenget, restauranten og baren ligger. Fra suitene får du flott utsikt over området. Gjestene på Eagle Suite har også en full safari pakke i delt kjøretøy. De fleste av måltidene serveres i spiseområdet i hovedhuset.

Tre River Suites (160 m²): De tre River Suites er bygd på påler ved elvekanten og hver suite har privat dyppebasseng og en 60 m² utsiktsbalkong.

Lion’s River Suite er bygd på påler ved elvekanten og har i tillegg et 60 m² stort telt som kan brukes som sitteområde eller det kan settes inn ekstra senger for en familie. Suiten har også et eget spiseområde og et dyppebasseng, perfekt for par og barnefamilier.

To Hippo Point (160 m²): Her opplever gjestene en skjermet og eksklusiv safarilodge. Hippo Point ligger to kilometer fra The Fort, Mellom de to Hippo Point ligger et svømmebasseng. Suitene er på et forhøyet platå og har eget soldekk og dyppebasseng.
Passer for barnefamilier.

The Fort (hovedhuset): Restaurant, bar, sitteområder, basseng og panoramautsikt.

Love Nest: Et åpent trehus med en stor seng under myggnett, en huske og utendørs bad. Herfra får du spektakulær utsikt over Ruaha – elven og kan se flodhester i dammen. (For tillegg i prisen kan man også tilbringe natten her).

Spisemuligheter: Restauranten på The Fort, Sunset Pool, Hippo Point eller i suitene. Det er også mulig å arrangere bush dining.

Aktiviteter: Gjestene kan selv velge hva de ønsker – det er to aktiviteter inkludert per dag.
Velg mellom:

  • Gamedrives (safari på morgen, ettermiddag eller kveld) med erfarne og kunnskapsrike guider.
  • Fotsafari eller vandretur (morgen eller kveld) med en ranger og spesialiserte guider
  • Båtutflukt på Ruaha – elven (morgen eller kveld)
  • Fiske, hvor du kanskje belønnes med tigerfisk eller malle
  • Fugletitting med en kunnskapsrik guide
  • Spabehandling
  • Nomade camping: Camp hver dag på et nytt sted og foreta vandringer med en guide og en bevæpnet vakt i noen dager gjennom Selous viltreservat. Kokk og butler er med på turen.
  • Egen safari for barn sammen med en erfaren guide.

Sumbazi flystripe er bare 30 min kjøretid fra lodgen. Allerede på kjøreturen får gjestene en liten forsmak på safari. Fra Dar Es Salaam er det 70 min med fly

Dyreliv: Selous kan skryte av å ha Tanzanias største antall elefanter samt løver, bøfler, leoparder, afrikansk villhund, sjiraffer, hyener, impalaer, sebraer, flodhester og krokodiller samt mer enn 400 fuglearter.

Det er ikke mobilnett tilgjengelig, men The Retreat tilbyr satellittinternett og HF radio kommunikasjon. Mellom hvert telt og hovedhuset er det mobil radio kommunikasjon.

Vår mening: En uforglemmelig opplevelse, hvor du kommer helt inn på Afrikas dyr og nyter luksus og service. Passer utmerket for familie og par.