Bluebay Beach Resort & Spa Hotel

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:


Zanzibar, med sin jungel av kokospalmer, hvite strender og interessante historie tilbyr den perfekte ferieopplevelsen.

På denne tropiske paradisøyen ligger Blue Bay Beach Resort & Spa Hotel – også kjent som hotellet med masaiene! De jobber som vakter på hotellet og ved stranden, og ønsker du et spennende kulturelt møte, er det bare å slå av en prat med dem! De er veldig interessert i å høre hva gjestene har å fortelle også.

Dette er et koselig og familievennlig hotell som ligger ved den lille landsbyen Kiwengwa, på nordkysten av Zanzibar. Her kan du slappe av på en av øyas desidert vakreste strender, nyte solen mens dønningen ruller inn over korallsanden. Ved lavvann kan du ta lange spaserturer på stranden. Mens du nyter slaraffenlivet på solsengen kan du se de innfødte plukke skjell i vannkanten.

Blue Bay er et familiedrevet hotellet og et av de eldste hotellene på øya. Det ble nylig pusset opp i lysere/duse farger og er blitt meget moderne.

Rommene er fordelt i bungalows og bygget i Zanzibar – stil og de 112 rommene har alle himmelseng med myggnett, air condition, bad, TV, telefon, minibar, hårføner og terrasse/balkong. Superior rommene og junior suitene vender alle mot havet.

Stor, frodig og velstelt hage så hotellet som ligger som en grønn oase ved det indiske hav. Omgitt av fargerike fugler, late øgler som soler seg på steinene og muntre kvekk fra frosker inntar du frokosten før dagen tilbringes på en av solsengene på området.

Hotellet har stort svømmebasseng, barnebasseng, en liten jacuzzi og bar. Lekeapparat for barna i hagen – meget populært hos de minste. Gratis WiFi på fellesområdene og mot gebyr på rommene.

Lunsj serveres på strandrestauranten ”Bahari Grill”. Restauranten ”Makuti” servere frokost og middag. Maten er nydelig og det er enten á la carte eller temabuffet (serveres to til tre ganger i uken).

Om kveldene er det variert lokal underholdning. Det er også en suvenirbutikk. Koselig lite spa med ulike behandlinger, massasje og hamamm. Spaet bruker lokale produkter.

Blue Bay Beach tilbyr aktiviteter både på land og til vanns. De har eget PADI sertifisert dykkesenter og man kan dykke rett fra hotellet. Området er også meget populært for kiting.

Ettersom det finnes en del andre hoteller rundt er det litt mer liv her enn på mange av de andre hotellene. Bor man på Blue Bay Beach kan man også benytte seg av fasiliteter (restaurant, bar og basseng) på søsterhotellet Sultan Sands som ligger rett ved siden av. Begge hotellene deler ”beach house” hvor man kan leie snorkelutstyr, pedalbåter, kajakk og ta dykkerkurs.

Mulig med all – inclusive mot et tillegg.

Avstanden til Stone Town/flyplass er cirka 40 minutter med bil.

Vår mening: Dette er et meget hyggelig og barnevennlig hotell med en avslappet atmosfære som passer for både par og familier. Nydelig strand med kritthvit strand og turkisblått hav.

 
 
Mer i denne kategorien Zanzibar Retreat Hotel »

Media