Breezes Beach Club & Spa Hotel

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:


Hotellet ligger på den vakre Bwejuu – stranden på sørøstkysten, som er den mer stille og uberørte delen av Zanzibar. Gjennom århundrer har øya vært innhyllet av mystikk og magi, og det finnes ikke noe bedre sted å nyte flotte omgivelser, en vakker strand og hyggelig personal.

Breezes består av 74 rom, deriblant 20 suiter som ligger på østsiden av hotellområdet. Alle rommene og suitene er innredet i Zanzibar – stil og lyse farger. Gjestene kan velge mellom standard rom, deluxe rom og suiter. Fasilitetene på rommene er terrasse, aircondition, sn suite bad, kjøleskap, safe og hårføner.

Her nyter du god mat i en hotellets tre restauranter. Det er også tre barer, og hver dag serveres kaffe/te og kaker i The Chai Room.

Den vakre stranden frister med late dager på solsengen, eller man kan slappe av ved bassenget.

For den som ønsker å være aktiv i løpet av ferien, tilbyr hotellet treningssenter, fotball, volleyball og tennisbane. Det er også mulig å leie sykkel for å ta turen langs kysten og besøke en av de lokale landsbyene. Vannaktivitetene består av strandleker, snorkling, kite surfing, seiling, windsurfing, pedalbåt og kajakk.
Det er også eget PADI dykkesenter.

Hotellet arrangerer også flere aktiviteter som kokkekurs, kurs i Swahili og veving av palmeblader. Det arrangeres også utflukter rundt om på Zanzibar.

Som gjest kan du slappe av i Frangipani Spa, som tilbyr massasje og skjønnhetsbehandlinger.

Landsbyen Bwejuu ligger 10 minutters kjøring unna og til Stone Town er det 50 minutter med bil.

Vår mening: Passer utmerket for de som ønsker en romantisk ferie og for å feire bryllup. Vi anbefaler deluxe rommene her ettersom standard rommene ligger litt langt unna.