Essque Zalu Hotel

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

View the embedded image gallery online at:
http://magellan.no/zanzibar/essque-zalu-hotel#sigProIdbb748c6a45

 

boutique

 

Hotel Essque Zalu*****

Et meget lekkert 5* boutique hotell som åpnet sine dører juni 2011 og er medlem av Preferred Boutique. Det ligger flott plassert i Nungwi på nordspissen av Zanzibar. Det første som møter deg er det imponerende 40 meter høye Makuti taket som er laget av lokale materialer i tre og strå og er et kunstverk i seg selv.

Avstand til Stone Town/flyplass er cirka en time og 30 minutter med bil.

Hotellet består av 40 suites som har himmelseng og myggnett, et flott bad med wc og dusj og et lite oppholdsrom hvor man kan ha to ekstra senger hvis man reiser med barn. De ni villaene har tre eller fire soverom, fordelt på to etasjer og er tilrettelagt for store familier eller en stor vennegjeng. De har svømmebasseng/jacuzzi med saltvann, et moderne kjøkken, stue, spisestue og tre eller fire bad. De har et massasjerom, hvis man foretrekker å ha spabehandling i villaen.

Ved ankomst blir man møtt av sin personlige kontaktperson fra hotellet, som hjelper deg med innsjekkingsprosedyren og følger deg til rommet. Her er det ingen innsjekking eller utsjekkingstid å passe på.

Essque Zalu Hotel kan tilby tre forskjellige à la carte restauranter og tre barer. De har en skandinavisk kjøkkensjef som står bak de fantastiske rettene som serveres. Her er det ingen buffet, kun à la carte.

Hotellet huser et deilig spa med fokus på afrikanske produkter og gjestene kan la seg friste av de lokale produktene som kan kjøpes på hotellets butikk. Hotellet er opptatt av å ta vare på naturen og miljøet, og bruker lokale råvarer og produkter.

Essque Zalu er barnevennlig og har sin egen barneklubb kalt ’Tinga Club’, hvor barn mellom 4 og 12 år er velkommen til å delta i mange spennende aktiviteter.

Det er et stort svømmebasseng med barnebasseng og jacuzzi. Alle bassengene har saltvann!

På enden av den lange bryggen finner man lunsjrestaurant, bar og flere solsenger til disposisjon.

Merk at stranden er veldig liten og kan forsvinne helt når det er høyvann. Men hvis man ønsker å kunne svømme i havet, kan man når som helst ta en dukkert rett fra bryggen.

Ved lavvann er det fint å spasere på stranden og det er kun 10 minutter å gå til den livlige Nungwi Beach hvor man finner små lokale restauranter. Her er det også lokale fiskere og tanzanianere som er ute og koser seg.

Gratis Wifi i hele hotellet. 

Vår mening: Dette er desidert et av de beste hotellene på Zanzibar per nå!  Maten der er himmelsk. Den svenske chef er en tryllekunstner som kan ”leke” med smaker og de mange spennende lokale krydderne.