Fruit & Spice Wellness Resort

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

Nytt førsteklasseshotell!

En lett bris kommer inn fra havet. Den tar med seg følelsen av magi og duften av salt havvann. Turkisblått hav bølger seg av sted foran deg. Frodige, grønne og eksotiske trær og blomster legger til farge og danner et naturlig bakgrunnsteppe. Hvert element bidrar til at Fruit & Spice Wellness Resort er i perfekt balanse mellom det moderne og tradisjonell, komfort og enkelhet, autentisitet og teknologi.  Resorten er ganske enkelt et utmerket sted å tilbringe drømmeferien, hvor du kan glemme en hektisk timeplan og bare slappe av!

Fruit & Spice ligger i Mchangamle, på den sørvestlige delen av Zanzibar, nærmere bestemt i  Kizimkazi-bukten.

Hotellet har 39 rom, som alle har utsikt over havet. Rommene har makuti-tak som er utformet i ekte zanzibar-stil og rommene er moderne og innbydende. Det tilbys følgende rom: deluxe rom, superior rom, executive rom, suiter og villaer.
Alle rommene har veranda, aircondition, takvifte, myggnett, safe, minibar, tv, telefon, bad, hårføner, strandhåndkle, solsenger, strandparasoll og gratis WiFi.

For bryllupsreisende er det egen Honeymoon Villa som består av et stort soverom, stue, spa og lite basseng. Det er også et eget område hvor paret kan sole seg og slappe av.

Fasilitetene inkluderer tre svømmebasseng, to restauranter, to barer, spa, gave/suvenirbutikk, bibliotek, treningssenter, bordtennis og tilgang til internett.

Naturlig nok er det stranden som lokker de fleste reisende til Zanzibar. Fruit & Spice ligger på en to kilometer lang strand og er meget innbydende. Om du ønsker å bytte ut strandhåndkle og avslapning med litt aktivitet, er det gode muligheter. Du kan velge mellom snorkelling, dykking (på forespørsel), jetski, strandvolleyball, bueskyting eller bordtennis.
Det er ingen direkte tilgang til stranden ved høyvann, men det er alltid mulighet for å bade i Det indiske havs varme bølger med å ta en dukkert fra den lange moloen som er bygget ut i havet.

Avslutt gjerne dagen med behandling på hotellets lekre spa.

Fruit & Spice ligger cirka 55 minutters kjøretur fra flyplassen og Stone Town.

Vår mening: Førsteklasses hotell som passer utmerket for par og bryllupsreisende. Familier trives også godt her. Velger du Fruit & Spice kan du ikke velge feil for oppholdet på Zanzibar.