Hotel Sultan Sands

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

Dette lille, koselige hotellet ligger på den vakre stranden Kiwenga, på nordøstkysten av Zanzibar. 

De tradisjonelle hyttene (rondavel) er en lett blanding av swahili - og arabisk stil, og lokker med sin afrikanske og avslappende atmosfære. Vegetasjonen på området er frodig, og vedlikeholdes med tanke på å bevare øyas naturlige plante - og fugleliv. Utsikten mot Det indiske hav er det ingenting å klage på, og den lekre sandstranden frister til late dager på stranden. 

Hotellet har 76 rom, fordelt på to rom per rondavel. Rommene er lyse og fine. Alle rommene har balkong/terrasse, aircondition, bad, myggnett, takvifte, minibar, tv, telefon, safe og hårføner. Møblene er i ekte Zanzibar - stil. Noen av hyttene ligger ved havkanten.

Fasilitetene inkluderer utendørssvømmebasseng, hage, to restauranter, bar, spa - og velvære avdeling, massasje, lekeplass, leke/aktivitetsrom, treningssenter, tennisbane, biljard, bordtennis, barnepass, gave/suvenirbutikk og gratis WiFi.

Hovedrestauranten "Mwambao" serverer buffé og en satt meny. Det er temakveld flere ganger i uken. Restaurant "Kivuli" har spesialisert seg på asiatiske retter og Fusion cuisine.

Det er også mulig å bestille All Inclusive.

Etter en lang og opplevelsesrik dag, kan du slappe av med en deilig massasje. I flotte spafasiliteter nyter du en aromisk massasje, mens lyden av bølgene som slår inn mot strandkanten, dysser deg i søvn.
Er du av den litt mer aktive reisende, tilbys en rekke aktiviteter både til havs og på land. Du kan snorkle, padle kano, delta på fisketur og windsurfe. Du kan også spille tennis, ta en tur i treningssenteret, spille biljard eller leie sykkel.

Dette er et familievennlig hotell, og barna har egen lekeplass og leke/aktivitetsrom. 

Som gjest på Sultan Sands kan du benytte deg av fasilitetene på søsterhotellet Blue Bay Beach Resort.

Hotellet ligger 39 km fra det historiske Stone Town. Flyplassen er 45 minutter unna med bil.

Vår mening: Hyggelig og rimelig hotell som passer for alle. Hotellets avslappende atmosfære og beliggenhet på en av Zanzibars fineste strender, innbyr til late dager hvor sol og bad står i fokus.