The Residence Zanzibar deluxe

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:


The Residence Zanzibar er medlem av “The Leading Hotels of the World”. Det er et staselig hotell som ikke bare har en stil som passer i tiden, men også fører videre øyas afrikanske, omanske og europeiske arv.  

Hotellet ligger kun 20 minutter med bil fra landsbyen Kizimkazi, kjent for delfinsafari. Avstand til Stone Town/flyplass er cirka 50 minutter med bil – de siste 10minuttene på dårlig og humpete grusvei.

Hotellet ligger i en hage med 32 hektar palmetrær og med utsikt over en milelang og vakker hvit strand. For å kunne utforske hagen har gjestene tilgang på sykler.
Alle de 66 villaene har egne svømmebasseng, personlig butlerservice og mange luksusartikler. Villaene er elegant innredet med en stor himmelseng med myggnet, et lekkert bad med wc, dusj, badekar, utendørsdusj og et oppholdsrom. De Frangipani villaene består av to soverom, to ensuite bad og et oppholdsrom. Her kan opptil fire voksne og to barn dele en villa, noe som passer perfekt for en stor familie eller en flergenerasjonsfamilie.
Restauranten The Pavilion ligger vakkert til like ved hotellet. Menyen tar deg på en kulinarisk reise fra middelhavet til Midtøsten og er til å få vann i munnen av. The Dining Room Bar ligger ved svømmebassenget og her serverer de drinker og canapéer ved solnedgang.
De serverer gjerne lunsj i en kurv hvis du vil ha den på stranden eller solsengen ved svømmebassenget. Hvis du vil slappe av og spise i villaen din, organiserer de det også mot et lite tillegg.
De har temamiddag en kveld i uken på stranden hvor gjestene kan få oppleve de kulinariske høydepunktene fra Zanzibar.

Hotellet har tennisbane med kveldsbelysning og utlån av utstyr. Treningssenter med eget basseng og yogatimer. Vannsportaktiviteter er kajakk, pedalbåt og små seilbåter. De har egen båt som tar gjestene på delfinsafari, til snorkeltur eller til mangrovebuskene like ved. På hotellets brygge kan man nyte en paraplydrink mens man ser på solnedgang. Veldig romantisk.
Barneklubben ønsker velkommen til barn i alderen fire til 14 år. Ved siden av den ligger en liten gård med esel, kaniner, høner og dik-dik 8liten antilope). På hotellets Spa bruker de Carita produkter. De har flere massasjerom (også for par), hamam, badstu og skjønnhetssalong.

Hotellets flotte felles svømmebasseng med glass ble nylig kåret som et av verdens kuleste basseng av Condé Nast.

Gratis Wifi i hele hotellet unntatt restauranten.

Vår mening: Et elegant hotell som ligger litt for seg selv og passer derfor for de som ønsker å koble helt av og nyte en rolig ferie i egen villa.