The Z - Hotel

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:


Lite boutique hotellet som ligger på den idylliske stranden i Nungwi, på den nordlige delen av Zanzibar. Her blandes elegant moderne design med tradisjonelle afrikanske trekk for å skape en unik og avslappet atmosfære. Hotellet ligger i en vakker, tropisk hage med direkte tilgang til en kritthvit strand og Det indiske hav.

Du kan koble av ved bassenget eller ta en massasje i Mnazi spa.
Afrikanske og europeiske retter serveres på restauranten Saruche. Andre spisealternativer er en kaffebar/kafé, en bassengbar og en bar/lounge. Internett er tilgjengelig i fellesområdene og rommene.
På hotellet er det også solterrasse, fellesstue/TV- rom og suvenir/gavebutikk.

Totalt består hotellet av 33 rom med balkonger.

Deluxe rom med hageutsikt
26 m²
Rommene ligger på bakkenivå og første etasje, med utsikt over hagen og lett tilgang til bassenget og hagen. Det er bare noen meter å gå til den vakre, hvite strande. Terrassen er et flott sted å slappe av mens du nyter den eksotiske floraen.
Fasiliteter: Klimaanlegg, flatskjerm – TV, iPod- dokk, minibar, safe, bad, dusj, badeprodukter morgenkåper og hårføner.

Deluxe rom med havutsikt
26 m²
Rommene ligger i 1. og 2.etasje, og fra balkongen kan du nyte den flotte panoramautsikten over Det indiske hav. Når kvelden nærmer seg er dette et fint sted å se solnedgangen fra.
Fasiliteter: Balkong, klimaanlegg, flatskjerm – TV, iPod – dokk, safe, minibar, bad, dusj, morgenkåper, badeprodukter og hårføner.

Suiter: Roof Top Suite
50 m²
De to Roof top suitene er individuelt designet av eierne av hotellet, og er tilbyr alle fasilitetene som deluxe rommene, og enda litt til.
Som navnet tilsier ligger disse suitene på toppen av hotellet og byr på fantastisk utsikt fra balkongen.
Fasiliteter: Stor balkong, klimaanlegg, LCD flatskjerm – TV, iPod – dokk, telefon, safe, minibar, bad, dusj, badeprodukter, morgenkåper og hårføner.

Z Suite
70 m²
Suiten dekker en hel toppetasje, er luksuriøs og romslig og byr på fantastisk utsikt fra sine to balkonger. Det er også en utendørs jacuzzi. Dette er det perfekte oppholdssted for nygifte eller par som pleier kjærligheten. Fasiliteter: To balkonger, klimaanlegg, LCD flatskjerm – TV, iPod - dokk, telefon, safe, minibar, bad, dusj, badekar, badeprodukter, morgenkåper og hårføner.

Ocean Front Cottages
60 m²
For de som ønsker litt mer privatliv, tilbys to Ocean Front Cottages som ligger separat fra hotellet. Hver hytte har to etasjer og balkong som strekker seg ut over havet. Herlig å våkne om morgen til bølgeskvulp og den afrikanske solen som skinner inn i rommet.
Fasiliteter: En liten kjøkkenkrok, stue, klimaanlegg, LCD flatskjerm – TV, iPod – dokk, telefon, safe, minibar, bad, dusj, badeprodukter, morgen kåper og hårføner.

Hotellet har også to villaer som heter Kidoti Villa by the Z Hotel. De ligger ti minutter unna hotellet.

Aktiviteter
Fisketur, vannsportaktiviteter, Spa og velværeavdeling, massasje og kveldsunderholdning.

Snorkling og dykking
Z Hotel samarbeider med dykkerselskapet i Nungwi, East Africa Dive Center (EADC) og tilbyr både kurs og dykking for de som allerede er PADI – sertifisert.

Z – Hotel ligger rett ved en lokal landsby med noen få butikker. Dette gir en fin mulighet til å komme i kontakt med de lokale.
Langs stranden er det også åtte restauranter som frister med et stort utvalg matretter. Det er gangvei fra hotellet til restaurantene langs stranden.

Flyplassen ligger 1,5 time med bil fra hotellet (65km). Det er to kilometer til Nungwi sentrum.

Utflukter: Mnarani med sine mange skilpadder, Stone Town (60 km), Mnarani Natural Aquarium og fengselsøya Changuu. Strendene Nungwi og Kendwa, og Mnemba ligger også i nærområdet.
Hotellet har egen turistinformasjon som kan ordne utflukter.

Velkommen til Z – Hotel: Boutique på stranden!