Tulia Zanzibar Unique Beach Resort

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

Lekkert luksushotell på østkysten av Zanzibar, direkte på den berømte stranden Pongwe.

Varme vinder sveiper inn fra havet, bølgene slår innover de kritthvite strendene hvor sanden føles som et teppe under føttene på deg. Korallrevet har skapt en liten lagune, og palmetrærnes elegante bevegelser minner om en magedanser i rolig takt. Lett bedagelig på solsengen, under den afrikanske solen, føler du at livet ikke kan bli bedre!
Tulia er et eksklusivt hotell, men også lekent med to vannsklier. Det kan være perfekt for barnefamilier. Hotellet har to basseng, så dersom vannsklier ikke er noe for deg, kan du oppholde deg i det andre bassenget hvor du kan svømme en runde rundt en liten «øy», til baren eller for å nyte utsikten mot havet.

Tulia Zanzibar tilbyr 17 rom fordelt på tre romkategorier:

Deluxe Garden Bungalow ligger i den tropiske hagen og bare noen skritt fra stranden og bassenget. De har utsikt mot hagen med delvis havutsikt. Fasilitetene inkluderer privat veranda, aircondition, safe, bad, te/kaffekoker, WiFi, TV og minibar.  

Seafront junior suitene har havutsikt, terrasse og en privat hage. Rommene er designet i moderne afrikansk stil (swahili chic). Her kan du nyte utsikten over Det indiske hav fra badekaret. Fasilitetene inkluderer privat veranda, privat inngang, aircondition, myggnett, safe, toalettsaker, tv, store bad, hårføner, te/kaffemaskin, WiFi, minibar, Nespresso maskin, badekåpe og tøfler.

Royal Suitene er et luksuriøst gjemmested på hotellets område. Suitene har utsikt mot hagen, og gjestene bor i private omgivelser. Hver suite har egen jacuzzi og en sofa på verandaen. De er bygget i en kombinasjon av afrikansk tre og stein, med stråtak, for å skape en genuin følelse av Afrika. Her finner gjestene absolutt komfort og ro. Fasilitetene inkluderer aircondition, safe, tv, minibar, bad, te/kaffekoker og WiFi.

På Tulia kan du bo med All Incusive. Da trenger du ikke bekymre deg for å bli sulten under oppholdet. All Inclusive inkluderer velkomstdrink, frokost, lunsj, middag, snacks hele dagen, canapés, brus, mineralvann, te, kaffe, lokale viner, lokalt øl, roomservice, utvalgt drikke fra minibaren og te/kaffe tilgjengelige på rommet.

Fasilitetene på hotellet består av utendørssvømmebasseng, to lange vannsklier, restaurant, bar, spa, gratis WiFi og gave/suvenirbutikk.

Som gjest på Tulia har du følgende aktiviteter inkludert i pakken: Snorkelutstyr, kajakk, padlebrett og lån av sykkel.

Hotellet er også behjelpelig med å arrangere utflukter og andre aktiviteter som dykking, surfing, kiting, turer med quad bikes, motorbåter og jetski.

På Tulia blir du virkelig bortskjemt under oppholdet. Gjestfrie og serviceinnstilte ansatte står klare til å oppfylle ditt ønske og sørger for at du får et uforglemmelig opphold på vakre Zanzibar. De fleste som jobber på Tulia var også med å bygge hotellet, så her er det lagt ned mye omtanke og de passer godt på både hotellet sitt og gjestene.

Vår mening: Ønsker du å skjemme deg bort og bo i luksuriøse omgivelser, er Tulia stedet for deg. Med sin lekre strand, gourmet mat, avslapning og utmerket service hvor du står i fokus, reiser du hjem med følelsen av å ville komme tilbake.