Xanadu Villas & Retreat

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

Xanadu er en opplevelse, en livsstil, en oppvåking i hvordan livet egentlig bør være. Det overgår stillhet, luksus og forventninger. Se for deg seks kompromissløse villaer på en uberørt hvit sandstrand, ulikt alt annet på Zanzibar. Da har du Xanadu.

Hotellets filosofi er ganske enkel: Nyt livet! De seks villaene er omgitt av frodig vegetasjon, og befinner seg rett ved en herlig og kritthvit sandstrand. Her kan du tilbringe dagene med gode måltider, utvalgte viner, fantastisk service og en privat strand hvor Det indiske hav bare er noen meter fra villaen din. Her kan du puste...

De seks villaene er sjarmerende i seg selv, med navn som gir assosiasjoner til astronomi, gamle dynastier, litteratur og legender. De er et lite tropisk paradis omringet av mystikk og romantikk.
Det er tre villaer med et soverom og tre villaer med to soverom. Alle villaene har egen plunge pool, balkong/ terrasse, store bad, aircondition, utendørsdusj, takvifte, te/kaffekoker, et lite kjøleskap og gratis WiFi.

Fasilitetene inkluderer utendørssvømmebasseng, restaurant, bar, privat strand, hage, terrasse, treningssenter, innendørsbasseng, spa- og velværeavdeling, massasje, gave/suvenirbutikk, fellesstue/TV-stue, bagasjeoppbevaring, sykkelutleie, parkering, turistinformasjon og gratis WiFi.

I restauranten serveres en herlig blanding av smakfulle internasjonale og lokale retter.

Du trenger ikke nødvendigvis tilbringe all din tid på stranden, ved bassenget eller i spa-avdelingen. Det er også flere aktiviteter du kan delta på. Lei sykkel og utforsk Zanzibar på to hjul, bli med på fisketur, se øya fra en kajakk eller dukk hodet under vann. Her er det gode snorkle- og dykkemuligheter. Hotellet tilbyr også utflukter rundt om på Zanzibar.

Inkludert i prisen er overnatting i privat villa, alle måltider (frokost, lunsj og middag), drikke (alt bortsett fra utvalgte viner og brennevin) og guidede aktiviteter som kajakk, snorkling fra hotellets strand og brettpadling.

Aktiviteter som tilbys mot tillegg inkluderer dyphavsfiske, spydfiske, dykking (PADI), båtturer med snorkling - og dykkemuligheter, surfing, kite boarding, solnedgangscruise med en tradisjonell dhow og utflukter rundt om på øya.
Behandlinger på hotellets spa, massasje og yoga er ikke inkludert.

Vår mening: Passer utmerket for par, bryllupsreise, familier eller en vennegjeng. Det er som du bor i et folkeeventyr med en herlig blanding av luksuriøs afrikansk og arabisk sammensetning. Dette er et sted hvor du virkelig kan nyte livet - og puste! Media