Zanzibar Retreat Hotel

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

På Zanzibars nordøstlige kyst finner du et lite og idyllisk hotell som lever opp til navnet sitt: Retreat (tilbaketrukket). Hensikten er at du skal slappe av og nyte livets gode dager. Ønsker du litt aktivitet også, kan du lett bytte ut stranden med en tur til den lokale fiskerlandsbyen Matemwe, delta på en utflukt eller leie en sykkel.

Zanzibar Retreat har 12 dobbeltrom, med mulighet for å sette inn en ekstraseng eller kombinere to rom til et familierom. To av rommene har privat balkong, med utsikt over havet.
Alle rommene er innredet i ekte zanzibar-stil hvor møblene er laget av mørkt tre. Rommene har aircondition, vifte, internettilgang, bad med dusj og toalett, myggnett, hårføner og garderobeskap.

Fasilitetene inkluderer utendørssvømmebasseng, restaurant, bar, gave/suvenirbutikk og sykkelutleie.  

Måltidene serveres på verandaen i restauranten, slik at du kan nyte utsikten over Det Indiske hav mens du inntar måltidene.

Naturlig nok kommer du nok til å tilbringe mesteparten av dagen på stranden. Hotellet ligger direkte på Matemwe-stranden, som er den lengste på hele Zanzibar. Den hvite korallsanden innbyr til gåturer langs stranden. Omgitt av palmer, lyden av bølgene som slår innover og solen som varmer deg opp, frister det alltid med sol og bad på Zanzibar Retreat. Du kan også bestille massasje på stranden.

Vår mening: Hotellet lever opp til sitt navn og passer utmerket for alle reisende som vil kombinere sol og bad med aktiviteter og utflukter på unike Zanzibar. 

 

Media