Bomani Tented Lodge

Hvor man bor på slettene!

På Bomani eksisterer ikke timeplaner og rutetabeller. I stedet ønsker personalet at alt din tid skal bestemmes av deg – det er jo tross alt din ferie! Her kan du selv bestemme om du ønsker å bli vekket mens du serveres en kopp kaffe på sengen før du møter guiden ved soloppgang for en game drive i parken. Eller du kan sove så lenge du vil før du avlegger landsbyen et besøk.

Er du på jakt etter en spennende safari destinasjon – i et avsides og eksklusivt område – som tilbyr safari året rundt, ja da trenger du ikke se lenger enn til Bomani Tented Lodge.

Lodgen ligger rundt fire timer med bil fra Victoria Falls og rett ved det private viltreservatet Ngamo Forest Area. Det er kun 15 minutter med bil fra campen til Hwange nasjonalpark.

Bomani tilbyr ni telt og et familie - bungalow. Fem av disse står på en plattform, en meter over bakken, og har utsikt over Ngamo Plain. Fire suiter og bungalowen er på bakkenivå og har utsikt over vannhullet.

Alle teltene er komfortabelt innredet og har veranda, en - suite bad med varmt vann, elektrisitet via generator, takvifte/ stående vifte og safe.

Hovedbygningen består av et stort, åpent spiseområde, en bar og lounge, og har en enorm terrasse med utsikt over området. Det er gratis tilgang til WiFi i hovedbygningen.

Safariene kjøres i Hwange nasjonalpark, kjent for sitt fantasiske dyreliv og spesielt elefantene. Parken er den største i Zimbabwe og utgjør 14 000 km2 hvor du kan oppleve mer enn 100 dyrearter og 400 fuglearter.

Lodgen tilbyr også fotsafari, kveldssafari og besøk til den lokale landsbyen og skolen.

En meget spesiell utflukt som arrangeres her er kjent som Pump runs. Lodgen er en del av Imvelo Safari Lodges som er ansvarlig for åtte vannhull rundt om i området. Man kan bli med på en heldagsutflukt i parken hvor man leverer forsyninger til vaktene. Pikniklunsj i nærheten av et av vannhullene, etterfulgt av en safari.

Barn under 7 år er ikke tillatt.

Vår mening: En luksuriøs og komfortabel lodge med flott beliggenhet og utmerket safarimuligheter.