Camelthorn Lodge

Hvor man bor under akasietrærne!

Camelthorn ligger i den sørlige delen av Ngamo Plains og her opplever du en minneverdig safari i ren komfort og stil. Nyt en fresco middag under akasietreet, drikk morgenkaffe foran peisen og jakt elefanter til fots.

Lodgen ligger fire timer med bil fra Victoria Falls.

Camelthorn tilbyr 8 luksuriøse villatelt med veranda på bakkenivå, en suite bad, stor dusj, peis, takvifte, te/kaffekoker, hårføner, myggnett, badekåper, safe og minibar. I tillegg har hver villa en balkong som man får tilgang til via en spiraltrapp. Her kan man slappe av i hengekøyen, innta middag eller sove under stjernehimmelen.

Fasilitetene består av et stort spiseområde, bar, lounge og en liten splash pool.

Safariene kjøres i Hwange nasjonalpark, kjent for sitt fantasiske dyreliv og spesielt elefantene. Parken er den største i Zimbabwe og utgjør 14 000 km2 hvor du kan oppleve mer enn 100 dyrearter og 400 fuglearter.

Andre aktiviteter som tilbys er fotsafari, kveldssafari og besøk i en lokal landsby og skole.
Lodgen har også en Underground Blind, en seks meter land tunnel hvor man kan sitte og observere dyrene ved vannhullet. Her kan du komme i øyenhøyde med elefantenes føtter. Flere av fotografene i National Geographic fikk fulltreff med kameraet fra denne tunnelen.

En meget spesiell utflukt som arrangeres her er kjent som Pump runs. Lodgen er en del av Imvelo Safari Lodges som er ansvarlig for åtte vannhull rundt om i området. Man kan bli med på en heldagsutflukt i parken hvor man leverer forsyninger til vaktene. Pikniklunsj i nærheten av et av vannhullene, etterfulgt av en safari.

Vår mening: En luksuriøs lodge med flotte safarimuligheter. Her bor du komfortabelt og i vakre omgivelser.