Gorges Lodge


Når man lever på kanten!

Gorges Lodge ligger fantastisk til på kanten av Batoka Gorge, 200 meter over Zambezi – elven.

Lodgen er kjent for sin flotte beliggenhet og utrolige utsikt.
Her får man overnatting i isolerte omgivelser, og Victoria Falls er bare en drøy halvtimes kjøretur unna.

Lodgen er kjent for sin spektakulære utsikt, og etter en opplevelsesrik dag kan du slappe av på balkongen med litt drikke mens du nyter solnedgangen.

Det er 10 chalet i stein med stråtak som ligger i en hage. Hver chalet er bygget på kanten av ravinen slik at man har spektakulær utsikt og hører den milde buldringen fra mektige Zambezi – elven. Alle chaletene har balkong, en suite bad med dusj, minibar, takvifte, te/kaffekoker, myggnett og safe.

Hovedbygningen står på stylter og inneholder et spiseområde, bar og en lounge med peis hvor man kan slappe av og nyte utsikten. Det er også et svømmebasseng.

Fuglelivet er rikt i området og både ørn og falk kan bli sett mens de elegant svever over ravinen.

Gjestene har gratis transport til sentrum av byen Victoria Falls slik at man kan benytte seg av de mange aktivitetene og spisemulighetene i byen.

Lodgen tilbyr flere spennende utflukter og aktiviteter: Guidet tur til Victoria Falls, shopping i den lokale håndverkslandsbyen, besøk i en lokal landsby, besøk på en skole, tradisjonell danseunderholdning, vandrertur til ravinen med sundowner og snacks, sundowner cruise og utflukt for å se sort ørn.

Vår mening: Det perfekte sted å begynne eller avslutte et opphold i Zimbabwe. Avslutt reisen med et besøk til de mektige Victoria Falls og bo på lodgen som har ”Afrikas beste utsikt”.

Mer i denne kategorien Victoria Falls Safari Lodge »