Matobo Hills Lodge

I det vakre private viltreservatet som grenser til Matobo nasjonalpark ligger Matobo Hills Lodge. Området er særdeles vakkert og lodgen er bygd på slik at de byr på spektakulær panoramautsikt over dalen. Forestill deg en nesten uberørt villmark, hvor store granittsteiner stikker opp og store ørner sirkler over deg på den knallblå himmelen. Solrike dager og stjerneklare netter. God mat og utmerket service mellom aktivitetene. I nasjonalparken rusler neshorn rundt og har ikke en bekymring i verden. Akkurat som du føler deg når du bor på Matobo.

På Matobo handler oppholdet om deg. Her skal du kunne slappe av og nyte livet, skreddersy dine egne dager og delta på så mange, eller få, aktiviteter du selv ønsker. Hvordan du tilbringer tiden er opp til deg, men du er hele tiden i personalets trygge hender og gode service.

Lodgen tilbyr 17 luksuriøse chalets, som alle har vakker utsikt over det naturskjønne området. Rommene er i små steinhytter med stråtak og gir deg en ekte følelse av Afrika. Alle rommene har bad med dusj og toalett, te/kaffekoker og skrivebord.

Fasilitetene inkluderer utendørsbasseng, restaurant, bar, lounge, konferanserom, gave/suvenirbutikk og WiFi.

Matobo Hills er en av de få lodgene i Zimbabwe som ønsker barn i alle aldre velkomne. Familieenheter er tilgjengelig for overnatting, og det er barnestoler i restauranten.

Måltidene serveres i restauranten, som kun har stråtak. Mangelen på vegger gjør at det felles om du sitter midt i naturen og inntar de gode retter. Baren og loungen ligger på toppen av granittkjeden og byr på 360 graders utsikt over reservatet. Imponerende steinformasjoner danner kulissene rundt lodgen.

Som gjest på Matobo kan du delta på en rekke spennende aktiviteter. Lodgen tilbyr safari i åpne biler, fotturer, se hulemalerier, vandring med neshorn, besøk i den lokale landsbyen og graven til Cecil John Rhodes, mannen som "grunnla" Zimbabwe. Mellom slagene kan du slappe av ved bassenget eller nyte en herlig drink i baren. Utsikten er noe av det beste du har sett.

Vår mening: Passer utmerket for par og familier. Det er ingen aldersgrense så her kan hele familien nyte villmarken. Matobo Hills egner seg også meget godt for par på bryllupsreise.