Zambezi Sands

Hvor man bor på Zambezi!

Lodgen ligger i den vestlige delen av Zambezi nasjonalpark, på elvebredden av den mektige Zambezi – elven. Zambezi Sands ligger kun 45 minutters kjøretur fra Victoria Falls, noe som gir deg et bredt spekter av aktivitetstilbud, både på lodgen og i området rundt.

På Zambezi Sands kan du slappe av i din private lille splash pool på verandaen mens du nyter utsikten over Zambezi. Elefanter, flodhester og bukker sees ofte mens de rusler langs sandbanken.

Lodgen tilbyr åtte luksustelt som ligger ved elvebredden. Hvert telt har eget privat splash pool, veranda, en suite bad, utendørsdusj, minibar, takvifte, hårføner, myggnett, safe og badekåper.

Hovedområdet består av et spiseområde, bar, lounge og veranda.

Som gjest på Zambezi Sands kan du være med på safari, guidet tur til Victoria Falls, fotturer, besøk i en lokal landsby og skole, kanoturer på Zambezi – elven og fisketurer. De kan også være behjelpelige med å arrangere rafting, helikoptertur over Victoria Falls og strikkhopp.

Vår mening: En meget flott lodge som passer perfekt for de som ønsker å kombinere Victoria Falls med safari og avslapning.

Mer i denne kategorien « Camelthorn Lodge